0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi güzel olmuşta eksiğin var o arkadaki siyah bölgeye krom şerit iyi gider kombinasyon güzel olur orijinali 380 tl falan ama krom şerit alırsan kaliteli olanından süper olur
Talat bey sizin dediğiniz yere yapmamış benim krom şeriti... bagaj kapağının alt dudağına yapmışlar. Servise söyledim yok diyor biz hep böyle yapıyoruz. Ben de dedim ki demek hep yanlış yapmışsınız... Sizce söküp doğru yerine taksam yapışır mi yoksa yenisi mi almak lazım servisten...
Nizam bey benim aracımdada krom aynı yerde takılı servislerin hepsi bu bölğeye takıyorlar.Çinden aldığım 25 mm enindeki kromu ben iki sis farı arasına uyguladım havalar ısınınca elimde kalanı daha güzel keserek uygulamayı düşünüyorum.
hocam orasına da krom yapılır bende bagaj ucunda var. sökeyim falan demeyin
nizam bey o sayfada bagaj kapağı kromajı yazması lazım. avensiste krom aksesuar çeşidi çok
Zaten bu Avensis te bir bu kromlar var herhalde eğleşilecek Müsait bir yer bulursan oraya tak hesabı tersine takarsan bagaj kapağı diğer türlü reflektör arası
Resimleri bekliyoruz bu yaz bende cam filmi uygulatmak istiyorum. Fiyat olarak ne kadar istiyorlar