0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kerem bey keşke öyle olsa kafasına estimi adeta oksuruyo yolda
nazının geçtiği bi ustayla görüş ... tamirde olan yada arkadaşında olan bi avensis ile ;şüphelendiğin ecu beyın neyse değiştir bakalım daha kısa sürede çözmüş olursun
Ahaa valla aradığım adam geldi Ahmet bey bu işi z çözersiniz gibi geliyor bana müsait zanınızda bana bi fikir üretirmisiniz
neredeyse bir haftadır yapmadığı sorunu yğne tekrarlardı kontrol etmeğidim yer kalmadı dün yine başladı kasılmaya gaza basıyorum sankı arabanın boğazını sıkmışım gibi sesi değişiyor gidemiyor arada bişey oluyo bi saniyelik atak yapıyor yine çekemiyor can cekişir gibi kutup başını söküyorum 5 dk bekliyorum takıyorum araba roket deli olacağım benzin pompası böyle bir sorun yaparmı acaba
Yardım etmeye çalışan herkese çok teşekkür ederim bende açıkcası ilk maftan başladım tertemiz oldu fakat bilgisyarla test imkanım yok işin ilginci bazen çok uzun süre hata yapmayıp bazen yarım saat kullanınca sapıtıyor dlayısı ile testtte başarı sağlamadım denemek için komşunun sensörünü aldım yarım saat ama ne çare buda alınıp test edilebilecek bir parça değil fiyatı dolayısı ile ebayda falan ucuz ama insan güvenemiyor gelirmi diye bakalım ben deli olmadan bi çare bulabilsem bu arada bizim arabalarin benzin filtresi nerde acaba ? artık niyeti bozdum hergün bi yerini temizliyorum bobinleri bile tek tek denedimMesaj Birleştirildi: Temmuz 03, 2014, 17:21:32bu arada forumda kimsede varmı test cihazı takıp okumak için yada ölçü aleti ile neler yapabilirim