0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben sorunu aynen dedigin gibi hallettirdim zaten şuan hiçbir ses yok.ama senin videodan gelen sesi şuan düşünüyorum çünkü herşeyine baktırmıssın yani söledigin kadarıyla sanki.ilginç yani.lastiklerin durumu ne peki.
Abi kafana takma bu kadar.Arabanın yürümesinde sıkıntı yoksa emin ol saçma sapan bir yerden çıkacak bu lanet ses.
nekadardır bunları kullanıyorsun birde.petlasın hiç sevmedigim bir lastiği o benim.ayrıca 73db sesi var son seviye.
Bu ses hep var mıydı? Jant bile ses yapabilir.
Eski aracımda bu tip rulmanlarda sıkıntı olduğunda sendeki gibi ses çıkıyordu.Birde ekleme sesin düşük hızlarda duyuluyor olmasına aldanma, bu tip rulmanlı şeylerde aslında her zaman ses var ama hızdan dolayı ses çok duyulur olmayacak seviyeye geliyor. hem yol hem tekerlek hem rüzgar vb frekans değişimi bu sesi kamufle ediyor.
hadi hayırlı olsun anıl sorunun çözüldüğüne sevindim gerçekten
merhaba arkadaşlar.aracımdan iyice soğudum , bir çözüm bulamadım size danışmak istedim.sadece yaklaşık 40 km ye kadar motor ve şanzumandan bağımsız olarak ve sadece düz astfaltta duyulan bir ses var. rulman bilye sesi gibi orta frekansdan bir ses. hızlandığımda kayboluyor. ve sadece soldan geliyor. bugün açtık baktık, bilyesini değiştirdik hiçbirşey değişmedi. arabanın dışında hiç ses yok ama yolda gitmese bile sadece teker bile dönse yine ses var. bütün kaportaya dağalıyor. çözemedim. sizce lastikten olabilir mi ? nasıl çözeriz ? video yükleyebilirim