0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yaptirimi yok. bence bu konuyuda hemen silin. bunu okuyan ozgur hiphapci kardeslerimiz yarin baska arabalarada yaparlar. biri bi sey yapmaya gorsun devami hemen geliyor. sokaktaki araclarin tekerini kesen birinin haber yapildi 1ay boyunca yurdun heryerinde lastik kesme olayi gerceklesti.O yaparda ben yapamazmiyim olayi.....Bu konuyu okuyan arkadaslar bence hicbiyerde bahsetmeyin.Bu ve bunun gibi konularda cezai yaptirim malesef yok. pismanim istemeden oldu paramda yok demesi yeterli.
Yani şimdi bu işi yapan adam mahkemeye çıktı mı böyle bir savunmayla paçayı kurtarabilir mi? Tampon boyama gayrı ihtiyari yapılan bir eylem değil ki? Hakim bu savunmayı gerçekten kabul ediyorsa ya da kanunlar onu kabul etmek zorunda bırakıyorsa, böyle kanunun ................
Valla ben en son araba kapinin onündeydi bu tür şeylere pek dayanamiyorum balkonda sigara içiyodum baktim biri bizim arabanin depo kapagini açmiş eski araba vardi ozaman 2.kapagi ceviriyo supurgenin demir sopasini kaptigim gibi indim aşagi kovaladim , yok arabaya yaslanan mi dersin kabuta çikip oturan mi koca adamlar yapiyo uyariyosun birde sanki kötü bişey demiş gibi bakiyolar nolcak gibisinden ben daha kabutun üzerine oturmamişim ya ben çok dikkat ediyorum yada insanlar ....
Valla Okan kardeşim... Böyle adamlara güzel bir ders vermek lâzım... Adamların ar damarı çatlamış...
Okan sızın garaj teksaa gıbı.Dısarısı daha guvenlı kardes oraya bırak.
Gecmis olsun en hafifinden atlatmissiniz. Arkadaslardan bazilari selulozik tiner falan yazmis sakin denemeye bile kalkmayin aracin boyasinida alma ihtimali yuksek.
Şimdi biz okadar lafı bir çocuğa mı söyledik. Neyse abi geçmiş olsun.
Toplanın beyler Seydi abinin oğlana ve kankalarına ziyarete gidiyoruz