0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biri mangal mi dedi ?
Mogan golude olabilir.Alacaatli piknik alanlari var
yazin ankara mangalsiz olmaz bekleriz ufuk abi herzaman gelmeden haberimiz olsun yeter. Bagajda hazır geziyoruzMesaj Birleştirildi: Haziran 04, 2014, 21:18:24mesafe olarak cok cok büyük bir farki yok.ama anket yapicaz gibi peki hazirlarim bilgisayara geçip.ama alacatli hakkinda bilgi verirsen iyi olur nasil bir yer nekadar buyuk vs..orayi duyuyorum bayindir kadar olamaz ama bakarim onada
Valla Ogun ben de minibusun arkasinda tam teskilat kamp modunda geziyorum Sadik ve Ogun usta sayesinde Angara misafirperverligini biliyorum, musait bir zamanda tekrar gelecegim o taraflara.
Burda oldugum takdirde katilmaya calisacagim.gecenki bulusmaya gelemedim hatta semaver imide alirim yanima. Uzaklik bana dert degil hepside bana ayni mesafe sayilir, yalniz cevre acisindan bilhassa insanlar alacatliyi tercih ettim. Mogan ve mavi gol cevresinden oturu ortami hos olmuyor maalesef. Takdir arkadaslarin tabiki bize her yer angara
Ogün senin bagajada güveniyorum ama Ufuk abinin Hiace farkı ve arkada ki kamp malzemelerini gördükten sonra daha ne kadar hazır olunabilinir ki dedim
ACD Hiace satilmazsa arkasina sabit tugladan barbeku modifiyesi planim var, bacayi da tabandan direk eksoz'a verecegim ki mobil vaziyette ciz-biz yaparken aynasizlara takilmayalim
abi araç senelerce balıga gitti geldi öle diyim bende sana çadırıydı o suydu busuydu ama tabikide illaki ufuk abi kadar olmaz.çok ses yapıyor diye ben çıkardım zaten çogunu ama mangal takımı yerinden kıpırdamaz yani Mesaj Birleştirildi: Haziran 04, 2014, 23:16:15 10 numara fikir yani
Ufuk abin cevabı vermiş zaten Vuuu planlar fenaaaa çıkışa bi türbin koydukmu sal dumanı aşağı