0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pasta cilayı kendin yap keyifli oluyor yapa yapada kavrıyorsun zaten.mini onarım işine birşey diyemem onlardan çok anlamıyorum.oranın trafigini falan bilmem ama ankarada boyattıktan sonrak gün kesin gene çizilir oyüzden gerek yok yani hadi bilemedin 3 gün olsun oyüzden burda bırakıyorosun takılıyorlar öle kapıyı vurupta açanlar dipdibe girecez diye sürtenler milim milim arkasına yaklaşacaz diye sürtenler vs..
kuş pisliği şanstır boşver çok bekletmeden sil yeter.doganın getirdiklerine yapacak birşey yok kapalı garaj olmadıkça maalesef o kadar titiz olma yoksa işin içinden çıkamazsın.. ben mesala avm kapalı garajına çekip yapıyorum cilayı aynı yöntemi uygulayabilirin bence
balıkesir merkezde bi tane avm cik var onun da otoparkında onu yapabileceğimiz bi imkan yok abi yani anlayıcan bizim bakımı serviste pasta cilayı auto king vb bir yere yaptırmak dışında bi şansımız olmuyo
Yasin kardeşim yaşın daha genç Tabi bizimde her gördüğümüzde canımız sıkılıyor kardeşimde aracına çok düşkün sırf arabayı görmeyim diye annemlerin garaja çekiyor arabayı lazım olunca oradan alıyor .Çizik ve kapı vuruğuna gelince sana şu kadarını deyim sadece alt komşumun mavi citroenin boyasını bu ay içerisinde pasta ile kapıdan 2 kere çıkardım gerisini sen düşün ne deyim geçenlerde dedim komşu benim kapılara çalışıyorsun haberin olsun dedim oda abi çocuklar yapıyor haklısında ne yapayım dedi bende kapısını sen açmayı dene dedim .Baktım umursamadı geçen benim büyük kız arabadan inerken baba kapıyı sen aç çarpması dedi aç aç kızım sende çocuksun dedim baçtı çat kapıya çarptı ohhhhhh dedim baba çarptı dedi kızım sen çocuksun seninki sayılmaz dedim napıyım ben de onlara uydum .Arabayı aldığımda doğru düzgün çizik yoktu şimdi 6 ay oldu sag tarafta en az 20 tane sayarım sol tarafı da duvara yakın çekip koruyorum geçen mesela karşı binanın çocuklar benim kaputa uzanıp güneşleniyorken yakaladım kaputta da çizikler var napıyım bebeleri mi döveyim
,küçük ilçede olmama rağmen kocaman park yerlerimiz olmasına rağmen çocuklar aracın dibinde sürekli mutfaktan bakınca görünüyor. Sürekli dibinde futbol oynuyorlr bi gün camdan bi baktım montları benim aracın üzerine sermişler biri ön tampona yaslanmış oooh hanım, kız bi şunlara dedi.dedim hanim montla faln bir şey olmaz çizilmez dedim. şimöi bağırcam densizin biri ne diyorsun diyecek meşrebimi bozacağım. dedim elleme taşla vurmadıktan sonra ufak çiziklere bende alıştım.siz istanbulda ankaradasınız sizi düşünemiyorum bile
Ankara'da bu hafta içi sağanak ve dolu riski varmış yine arkadaşlar. Kapalı garaj imkanınız yok ise örtü, battaniye vs. hazır edin.