Gönderen Konu: Ankara Dolu Yağışı Sonrası  (Okunma sayısı 5009 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
Ynt: Ankara Dolu Yağışı Sonrası
« Yanıtla #40 : Haziran 06, 2014, 17:13:56 »
pasta cilayı kendin yap keyifli oluyor yapa yapada kavrıyorsun zaten.mini onarım işine birşey diyemem onlardan çok anlamıyorum.oranın trafigini falan bilmem ama ankarada boyattıktan sonrak gün kesin gene çizilir oyüzden gerek yok yani :D :D hadi bilemedin 3 gün olsun :D oyüzden burda bırakıyorosun takılıyorlar öle kapıyı vurupta açanlar dipdibe girecez diye sürtenler milim milim arkasına yaklaşacaz diye sürtenler vs.. :D
kendi yapma işinin ne kadar zevkli olduğunu ve arabanla olan bağlarını ne kadar güçlendirdiğini biliyorum ama yapacak yerim yok kapalı garajı geçtim seyyar garajım bile yok arabam hep dılarıda  :( her gece yatmadan önce camdan bakıp üzülüp öyle yatıyorum hep kuşlar pisliyo üstüne  :yika: olay tam da bu  :( :( :( :( :(
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Haziran 06, 2014, 17:13:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Haziran 06, 2014, 17:17:03 »
kuş pisliği şanstır boşver  :D çok bekletmeden sil yeter.doganın getirdiklerine yapacak birşey yok kapalı garaj olmadıkça maalesef o kadar titiz olma yoksa işin içinden çıkamazsın.. :D ben mesala avm kapalı garajına çekip yapıyorum cilayı aynı yöntemi uygulayabilirin bence :D
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #42 : Haziran 06, 2014, 19:45:32 »
kuş pisliği şanstır boşver  :D çok bekletmeden sil yeter.doganın getirdiklerine yapacak birşey yok kapalı garaj olmadıkça maalesef o kadar titiz olma yoksa işin içinden çıkamazsın.. :D ben mesala avm kapalı garajına çekip yapıyorum cilayı aynı yöntemi uygulayabilirin bence :D
balıkesir merkezde bi tane avm cik var  :lol: onun da otoparkında onu yapabileceğimiz bi imkan yok  >:( abi yani anlayıcan bizim bakımı serviste pasta cilayı auto king vb bir yere yaptırmak dışında bi şansımız olmuyo  |-\
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #43 : Haziran 06, 2014, 23:05:58 »
balıkesir merkezde bi tane avm cik var  :lol: onun da otoparkında onu yapabileceğimiz bi imkan yok  >:( abi yani anlayıcan bizim bakımı serviste pasta cilayı auto king vb bir yere yaptırmak dışında bi şansımız olmuyo  |-\

çocuklukdan beri merakım bu benim ozamanlar çok imkanda yoktu düşünemezdik avm otoparkı falanda zaten sayılıydı yanılmıyorsam.amaç araca bakım yapmak keyif almak stres atmak oldugu için çekerdik bir gölgeye aracı genelde pazar meydanı olurdu üstü kapalı oldugu için orda yapardık.yani anlıcagın prof bir bakım ve prof bir sonuç degil amaç.maksat babamla mangalımızı yakıp arabaya bakım yapmak ve keyif almakdı.çek bir gölgeye arabayı yazın yagmurlar durunca yapıştır gitsin.illa prof çalışma yapmak zorunda degilsin.öneri tabi bu yanlış anlama lütfen
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Haziran 07, 2014, 10:46:09 »
Yasin kardeşim yaşın daha genç Tabi bizimde her gördüğümüzde canımız sıkılıyor kardeşimde aracına çok düşkün sırf arabayı görmeyim diye annemlerin garaja çekiyor arabayı lazım olunca oradan alıyor .Çizik ve kapı vuruğuna gelince sana şu kadarını deyim sadece alt komşumun mavi citroenin boyasını bu ay içerisinde pasta ile kapıdan 2 kere çıkardım gerisini sen düşün ne deyim geçenlerde dedim komşu benim kapılara çalışıyorsun haberin olsun dedim oda abi çocuklar yapıyor haklısında ne yapayım dedi bende kapısını sen açmayı dene dedim .Baktım umursamadı geçen benim büyük kız arabadan inerken baba kapıyı sen aç çarpması dedi aç aç kızım sende çocuksun dedim baçtı çat kapıya çarptı ohhhhhh dedim baba çarptı dedi kızım sen çocuksun seninki sayılmaz dedim :D napıyım ben de onlara uydum .Arabayı aldığımda doğru düzgün çizik yoktu şimdi 6 ay oldu sag tarafta en az 20 tane sayarım sol tarafı da duvara yakın çekip koruyorum geçen mesela karşı binanın çocuklar benim kaputa uzanıp güneşleniyorken yakaladım kaputta da çizikler var napıyım bebeleri mi döveyim
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Haziran 07, 2014, 13:10:17 »
Yasin kardeşim yaşın daha genç Tabi bizimde her gördüğümüzde canımız sıkılıyor kardeşimde aracına çok düşkün sırf arabayı görmeyim diye annemlerin garaja çekiyor arabayı lazım olunca oradan alıyor .Çizik ve kapı vuruğuna gelince sana şu kadarını deyim sadece alt komşumun mavi citroenin boyasını bu ay içerisinde pasta ile kapıdan 2 kere çıkardım gerisini sen düşün ne deyim geçenlerde dedim komşu benim kapılara çalışıyorsun haberin olsun dedim oda abi çocuklar yapıyor haklısında ne yapayım dedi bende kapısını sen açmayı dene dedim .Baktım umursamadı geçen benim büyük kız arabadan inerken baba kapıyı sen aç çarpması dedi aç aç kızım sende çocuksun dedim baçtı çat kapıya çarptı ohhhhhh dedim baba çarptı dedi kızım sen çocuksun seninki sayılmaz dedim :D napıyım ben de onlara uydum .Arabayı aldığımda doğru düzgün çizik yoktu şimdi 6 ay oldu sag tarafta en az 20 tane sayarım sol tarafı da duvara yakın çekip koruyorum geçen mesela karşı binanın çocuklar benim kaputa uzanıp güneşleniyorken yakaladım kaputta da çizikler var napıyım bebeleri mi döveyim

haklısın abi çocuklarınki sayılmıyor. mesela benim tampondakini de çocuklardan biri bisikletini sürtmüş şimdi ne diyim ki ben ona ufacık çocuk bi pastada düzelir. :D ama sizin komşu da çok yüzsüzmüş be abi insan bi kutu pasta alıp da verir en azından :rofl:
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Haziran 10, 2014, 14:32:28 »
  Böyle durumlarda paspaslardan da yararlana bilinir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Haziran 10, 2014, 14:52:37 »
,
küçük ilçede olmama rağmen kocaman park yerlerimiz olmasına rağmen çocuklar aracın dibinde sürekli  mutfaktan bakınca görünüyor. Sürekli dibinde futbol oynuyorlr bi gün camdan bi baktım montları benim aracın üzerine sermişler biri ön tampona yaslanmış oooh :) hanım, kız bi şunlara dedi.

dedim hanim montla faln bir şey olmaz çizilmez dedim. şimöi bağırcam densizin biri ne diyorsun diyecek meşrebimi bozacağım. dedim elleme taşla vurmadıktan sonra ufak çiziklere bende alıştım.

siz istanbulda ankaradasınız sizi düşünemiyorum bile
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Haziran 10, 2014, 16:00:07 »
,
küçük ilçede olmama rağmen kocaman park yerlerimiz olmasına rağmen çocuklar aracın dibinde sürekli  mutfaktan bakınca görünüyor. Sürekli dibinde futbol oynuyorlr bi gün camdan bi baktım montları benim aracın üzerine sermişler biri ön tampona yaslanmış oooh :) hanım, kız bi şunlara dedi.

dedim hanim montla faln bir şey olmaz çizilmez dedim. şimöi bağırcam densizin biri ne diyorsun diyecek meşrebimi bozacağım. dedim elleme taşla vurmadıktan sonra ufak çiziklere bende alıştım.

siz istanbulda ankaradasınız sizi düşünemiyorum bile

İyi düşünmüşsün ilerleyen günlerde kasıtlı çizilmesi riskide vardı.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Haziran 10, 2014, 16:04:28 »
Ankara'da bu hafta içi sağanak ve dolu riski varmış yine arkadaşlar. Kapalı garaj imkanınız yok ise örtü, battaniye vs. hazır edin.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Haziran 10, 2014, 16:09:14 »
Ankara'da bu hafta içi sağanak ve dolu riski varmış yine arkadaşlar. Kapalı garaj imkanınız yok ise örtü, battaniye vs. hazır edin.

abi deme gözünü seveyim arabayı pertemi çıkaracan sen :rofl: :rofl: şaka bir yana abi hiç sanmıyorum hava şuan günlük güneşlik ve bulut min. düzeyde bu haftayı güneşli gösteriyor full çarşamba günü gidecek diye duymuştum bende
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Haziran 10, 2014, 16:11:14 »
Valla abi insanımızın kültür seviyesi artmış gibi görünse de gene o meşhur söz ortaya çıkacak ama " OKUMAK CEHALETİ ALIR EŞŞEKLİK BAKİ KALIR "  buda bizim gerçeğimiz .

BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "