0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nedemek abi herzaman Allah kismet ederse bi sıkıntı cikmaz ise gidecem biraz ilerliyen saatlerde de olsa.ama bende gidemezsem yüksel tek başına yiyecek hemde ikimiz yerine
Abilerim benim araç sanayide bekliyor şuan. Yarın exper gelcek ona durum belirlenecek. Insallah cumartesiye kadar toplanir araba.
Hayırdır abi ne oldu?
Kanala kaydı ufak hasarlar vsr önde onu halletcez. Araç yürür durumda ama yinede yaptırmak lazım.
Ahmet abi,Muharrem usta ve benim Ares eksik listede
İlke araban çıkmazsa cuma gel vos u al
Ilke istesin gecici olarak da olsa cikaririz Mali abi
yarın bende maslak sanayi 30.sokak a geleceğim, ufuk hocamın mutlaka yanına uğrayacağım
Insallah yarin parcalar gelirde bende gelirim abi 22. Sokakta takiliyoruz. Ufuk abinin dukkaninin karsisinda benim makina
parçalar gelirse, test sürüşünü yaparız, cihaz yanımda, bakalım birilerinin 0-100 ü kaç
30. Sokak bizim ust sokagimizin karsisi oluyor, muhakkak beklerim Alper kaptan.Parcalarin tedarikten gelecek degil mi ilke? Yqrin bir el atalim bakalim hizlanacakmi ?
Abi daha dosya sisteme islenmemis az once baktim yeni. Yarin islense bir gunden once gelmez tedarikten sanirim. Bize kalsaydi parcalar senden hemen temin edip bitirirdik