0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu bizi yazı stili zaten kardeşim reklamcı yapar bizim 60yaşındaki emmi bile bunu ve corolla silüetini gık demeden 2dkda bastıysa bunu yapamayanlar idükkanı kapatsın
Seçkin hayırlı uğurlu olsun araban, kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah Düplü ve Öfkeli Güzel gider Keremin imzasında vardı herhalde okuduğumda çok gülmüştüm.Tamam samimi olarak itiraf ediyorum. İğrenç yahu o yazılar, etrafından kızlar kaçar beee, kız olsam ben kaçardım en azından Bu arada Plakada iyi APAÇİ nin AP ı iyi gitmiş AÇİ yaz sen cama plaka ile bütünler
İlla kısmetimi kapatacam diyon yani Üniversitede üyesi olduğun kulüp falan yokmu? o kulüplerden birisinin adını yazdır. İlla Apaçilik yapacaksan da literatüre uygun bişi olsun Cheyenne Siyu Yürüyen Patlangaç oturan Boğa ve benzeri
Bence ''Fuck it, lets go to anGara' yazdır
Seçkin kaça verdin corolla hb yi?
abi astra vardı ne corollası corolla olsa niye satıyım astrayı soruyosan 27.500 e itekledim
Gece gece hatlar karıştı heralde pardon... Astra nasıl kötü müydü ki?
Seçkin hayırlı olsun araba . Uzun kelimeler yazdırma, kısaltılmış birşeyler yazabilirsin, Örneğin Jdm , tct gibi .
"comolokko" olabilir.
Seçkin öncelikle araban hayırlı olsun, güzel tercih yapmışsın.2. olarak ön cama yazı yazdırman bence gereksiz ve hoş değil, ama zevkler ve renkler tartışılmaz diyerek yorumu sana bırakıyorum... İyi günler...
Tavsiyem: Tehlikeli, yazmazsan dahai iyi olur.
I love japonI love jdmolabilir mi güzel bi yazı karakteriyle
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin öncelikle Bu vtec ler yol sesini alıyomuş içeri doğru mu acaba , hiç binme şansım olmadı merak ettim Yazı konusunada gelirsek konuya girdiğim gibi aklıma GADDAR geldi nedense
"yazacak bi siy bulamadim"