0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
media markt'ın internet sitesini hiç tavsiye etmem."Stoktan hızlı gönderi" falan diyorlar ama hikaye, ben bir monitör almıştım, gönderemediler, 1 hafta sonra iptal edip Kentpark'ın hemen arkasında MM'a 100 metre mesafede başka bir dükkandan aldım, hem de benzer fiyata.Vatandan alın daha iyi:http://www.vatanbilgisayar.com/120gb-v300-serisi-sata-30-cache-ssd-okuma-hizi-450mb-_-yazma-hizi-450mb.html
6 yıldır ssd drive kullanıyorum en eski laptopum bile halen çatır çatır çalışıyor açılış olarak yeni nesil laptopların hızında desem yalnış olmaz4 ay önce aldığım 1tb hdd li yeni toshiba laptopuma da çinden getirttiğim samsung evo serisi 1 tb ssd yi taktım 8.1 windows ta açılış hızını görmelisiniz
Ben iki tane Vertex 2, bir tane de intel 330 kullanıyorum, hiçbirinde sorun yaşamadım.İlk Vertex 2'mi de 2010 öncesinde almıştım, yani nerden baksanız 5 yıldır hergün kullanıyorum. İkincisini de 13 Haziran 2010'da almışım, şimdi kontrol ettim. O da 7x24 açık bir PC'de çalışıyor, yani aşağı yukarı 35bin saattir faal. (ortalama bozulma arası periyodları 80bin-100bin saat arası birşeydi diye hatırlıyorum)