0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dyno test kac lira.Lpg de ve benzinde ayri ayri olcuyorlarmi.Arac sabit teker mi donuyor yoksa yoldami yapiliyor.Dynocular yardimci olun bu cahile.Yeni araca yaptirsak ne cikar. merak ettim. sehir ici 1500-2500 d/d kullaniyoz hep o aralikta motor ne kadar sanzuman ne kadar teker ne kadar vs vs vs...
Oldukça başarılı olmuş...Yakıt durumu nasıl oldu ben onu merak ettim ...
Guzel arac, kazasiz belasiz kullanin.2ZZ-GE emme manifoldu montajinda modifikasyon gerekti mi? Manifold ve Silindir kapagi icin conta değisimi yapildi mi
Guzel olmus aracınız güle güle kullanın.Güç olarak farklı bir merakla soru sorayım bende şimdiki durumda 0-100 hızlanması kaç sn ölçütünüz mü acaba?
Helal olsun 170 bg ama tork az kalmis ona sasirdim.
başlık iddalı keşke honda alsaydın. type r falan iyi olurdu. bmw alınca toyotayı bol bol anarsın
Dynamometre ile yapılıyor, yol üstünde değil araç sabit, ücretinin de çok bişey olduğunu sanmıyorum, siz isterseniz lpg ile de ayrı olarak ölçerler heralde..
Yunus Maşallah ya Allah utandırmasın , herkez birşeyler sormuş ve yanıtlamışsın, ben şunu merak ettim arkalar 18 önler 16 jant kullandım yazmışsın bu doğrumu ? bana fotoğraflarda jant çapı eşit gibi geldi
Honda yerine toyota seçtiğine sevindim .
tr nin % 70 i honda yapıyorsa emin ol Türkiyede honda mod. parcaları yogun oldugu ıcındır yurt dısında ki imkanlar olsaydı % 70 toyotacı olurdu
tekrar elinize sağlık. masraflarınızın tutarı ve süresi nedir acaba?bir de ses yalıtımı nasıl oldu? mevcut hali çok kaliteli değil, ekstra bir şey yaptınız mı ya da yapacak mısınız?
şehir içi 11.0uzun yolda 8.5Mesaj Birleştirildi: Mayıs 26, 2014, 12:36:20gaz kelebegini elektronik kullanmıyorum halatlı sısteme gectıgı ıcın kesme bicme oluyor tabikide contalar deişildi.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 26, 2014, 12:37:37malesef hiç aklıma gelmedi stock iken 10 saniye civarıydı . dedigim gibi kafadan atıpta bi rakam sölemeyi sevmiyorum bi ara dener video koyarım konu altına Mesaj Birleştirildi: Mayıs 26, 2014, 12:38:29çünkü beyin ayarı yoktu araba aşırı fakirdeydi hava çok giriyordu benzin az gidiyordu anladın ? Mesaj Birleştirildi: Mayıs 26, 2014, 12:41:43honda ile toyota arasındaki motor farkını araştırsanızda ben gördügün yapılanları işlemleri biliyorum hondanın fd6 sı benım e15 imle aynı klasmanda aynı işlemleri hondaya bir arkadasım yaptırdı aynı olmasa benımkınden biraz daha düşük işlemleri . 1 hafta sonra launch ta kol çıkarttı aramızdaki fark bu hondayı bukadar büyütmeyin, hızlı arabalar lafım yok ama ben pek hondacı degilim tabikide toyota unutulmaz bı araba . bu işleri bu arabaya yapmak sadece para gerektirmez arabanı sevmen gerek Mesaj Birleştirildi: Mayıs 26, 2014, 12:43:4150 tl ücreti var expertiz yapan yerlere götürmeyin sadece performans garajlarındakı dynolar daha saglıklı . expertiz yapan yerlerde pek gerçekçi rakamlar cıkmıyor. tabiki hava koşulları ve nem cok önemli ölçerken .Mesaj Birleştirildi: Mayıs 26, 2014, 12:44:35jantlar komple 18 inc redline ( racemod) iken ön tarafları teneke jantları takıyoruz normal kullanımda 4 tekerlek 18 inc Mesaj Birleştirildi: Mayıs 26, 2014, 12:45:45tr nin % 70 i honda yapıyorsa emin ol Türkiyede honda mod. parcaları yogun oldugu ıcındır yurt dısında ki imkanlar olsaydı % 70 toyotacı olurdu
ezmek amacli soylemedim hocam yanlis anlama lutfen sasirdim o kadar anladim.
yok ezmek gibi bir durum aklıma gelmedi . ayarsız arabanın dyno verisi budur yakında dynoya girecem ama içimden 250 tork geçiyor 180+ hp inşallah bu arada 0-100 soran arkadaş video çekemedim ama 7 saniye 0-100
7 sn cok iyi bence. Bu kasa bir arac icin başarılı. 3.5 camry de 7,3 sn gibiydi yanlış hatırlamıyorsam. 2.4 accord 196 hp de ise 7,9 sn fabrika verileri.
1,6 arabalar genelde 2. vites ile 95 Km bantını geçemiyor mecburen 3. vitese atılıyor.Bu vites degişimi nedeni ile en az 1,5 saniye kaybediliyor.Sadece devir kesici iptali ile bile bir araba 2. vites ile 100 e çıkar böylece vites degişimindekş 1,5 saniye kazanılır.
Motor şimdi tam anlamıyla ne oldu orayı anlayamadım ben 2zzfe mi 2zzge mi 1zzfe mi yoksa 1.6 dual vvt-idan devam mı motorun kodu tam olarak nedir 1.6 mı 1.8 mi 2.0 mı ?Maşallah emek var karşılıksız kalmadı miktarı bende merak ediyorum hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah.
0 100 e 4 sn de çıkmadığı sürece bundan sonra boşa para harcarsın. piyasadaki spor arabaları geçecek kadar olmuş zaten araba.. Allah göstermesin, kazadan beladan uzak dur. okadar yaparsın , bir sorun çıkarsa hayatın mahvolur.