Gönderen Konu: Taş sekmesi sonucu mini hasarım da oluştu (bir bu eksikti)  (Okunma sayısı 4761 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Ynt: Taş sekmesi sonucu mini hasarım da oluştu (bir bu eksikti)
« Yanıtla #20 : Mayıs 24, 2014, 22:26:31 »
Abi sifir araba alinca çok garip bir duygu çizik görseniz üzülüyosunuz fitil olayina gelince bizim e12 nin fitilerine faça attilar  ben daha ne diyim garajda duran abanin binanin otoparkinda binadan bi tane insan olmayan varlik bişey atiyor ne atildigida belli degil  atigini gelip almiş hayvansi varlik arabanin başina geldim ne göriyim biri balyozla vurmuş sanki fil oturmuş kabuta sanki abartmiyorum e12 kabutundaki çizgiler vardir hatlar kabutun uzerinde onlari aşmişti kabut mefta oldu site yönetimiyle birbirmize girdik kameralarida silmişler  söylemiyolar görevliden ögrendik birinin sildigini  ben daha bişey demiyorum ya attin tamam gel bir özür dile bişey yap
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 24, 2014, 22:26:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 709 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 24, 2014, 22:56:08 »
kameraları silen suçludur , polise şikayet et. kamera ne için var ki ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Mayıs 24, 2014, 23:01:12 »
kameraları silen suçludur , polise şikayet et. kamera ne için var ki ?
2 sene kadar oldu abi iş işten geçti biri girmiş binanin altindaki yere kameranin firamasi geldi çözemedi silinmiş büyük ihtimal kaskodan kabutu degiştirdik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mayıs 25, 2014, 14:51:55 »
Herkese selam arkadaşlar bu ay bir uğursuzluk var üzerimde, önce köprü trafiğinde üstüme fırlayan VLC Dubası :) şimdi de E5 te nereden nasıl geldiğini anlayamadığım bir taş yüzünden aracın arkasında oluşan minik göçük :(

Araca belirli bir açıdan bakınca göçük hissediliyor... Bu göçük kolay bir şekilde tamir edilebilir mi dersiniz? Yoksa hiç elletmemem mi lazım? Teşekkürler

Geçmiş olsun Çağatay Bey. Bu aralar galiba kara bulutlar sizin üzerinizde. Evet İstanbul gibi bir yerde arabayı kollamak çok zor. Siz elinizden geleni  yapsanız da bir başkası izin vermiyor. Büyük bir parça sıçramış gibi duruyor, ufak taş bu denli göçük yapmaz. Mini onarımdan halledersiniz çapı büyük değil gibi. Ya da vakum çektirme olabilir.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 15 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mayıs 25, 2014, 15:20:20 »
Cokuk sihirbazini tavsiye ediyorum. Izmit te, Kandira sapaginda calisiyorlar. Harika iscilikleri var. Cok kolay hallederler boyaya zarar vermeden. Gecmis olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mayıs 25, 2014, 16:02:34 »
Abi sifir araba alinca çok garip bir duygu çizik görseniz üzülüyosunuz fitil olayina gelince bizim e12 nin fitilerine faça attilar  ben daha ne diyim garajda duran abanin binanin otoparkinda binadan bi tane insan olmayan varlik bişey atiyor ne atildigida belli degil  atigini gelip almiş hayvansi varlik arabanin başina geldim ne göriyim biri balyozla vurmuş sanki fil oturmuş kabuta sanki abartmiyorum e12 kabutundaki çizgiler vardir hatlar kabutun uzerinde onlari aşmişti kabut mefta oldu site yönetimiyle birbirmize girdik kameralarida silmişler  söylemiyolar görevliden ögrendik birinin sildigini  ben daha bişey demiyorum ya attin tamam gel bir özür dile bişey yap

..................................................... !!!...... !!!... !!!.. !!!. !!!.. !!!... !!!.. !!!.. !!!.. !!!.. !!!... !!!.. !!!... !!!.... !!!... !!!..
bipledim komple tövbe tövbee
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mayıs 25, 2014, 16:44:24 »
Allah daha büyüğünden korusun Çağatay Bey.
Kafaya takılacak bir hasar değil kesinlikle, boyasız bir şekilde halledilebilir diye düşünüyorum.

Milletimizin en büyük hastalığı hasetlik...

Yerinde olsam çok uğraşırdım o kaput olayı için.

Ben de arabayı aldım, eve getirdim ve depomuzun önüne çektim. Enişte Bey evinin penceresinden yanan sigara izmaritini sileceklerin üzerine atmış, ön cam da komple sigara külü içerisinde. "Dalgınlığına gelmiştir", diyerekten aldım izmariti attım ve eve çıktım.

15 DK sonra pencereden arabaya bakıyorum, bir de ne göreyim; tavanda yanan bir sigara izmariti daha !
Hemen aşağıya inerek izmariti aldım ve tavanda küçük is biçiminde bir iz oluşmuş.
"Sen misin bunu yapan" diyerek bastım ziline ağzıma ne gelirse söyledim ve o günden beri babamın ablasıyla, ne çocuklarıyla ne de enişteyle konuşmuyorum.

Ömür boyu çalışıp, kenara bir şey koyamayanlar böyle zarar vermeye kalkıyor. Malımız milletin ağzına zehir oluyor ve buna anlam veremiyorum.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Mayıs 25, 2014, 18:27:08 »
Kafaya takılacak bir hasar değil kesinlikle, boyasız bir şekilde halledilebilir diye düşünüyorum.

Ben de arabayı aldım, eve getirdim ve depomuzun önüne çektim. Enişte Bey evinin penceresinden yanan sigara izmaritini sileceklerin üzerine atmış, ön cam da komple sigara külü içerisinde. "Dalgınlığına gelmiştir", diyerekten aldım izmariti attım ve eve çıktım.

15 DK sonra pencereden arabaya bakıyorum, bir de ne göreyim; tavanda yanan bir sigara izmariti daha !
Hemen aşağıya inerek izmariti aldım ve tavanda küçük is biçiminde bir iz oluşmuş.
"Sen misin bunu yapan" diyerek bastım ziline ağzıma ne gelirse söyledim ve o günden beri babamın ablasıyla, ne çocuklarıyla ne de enişteyle konuşmuyorum.

Ömür boyu çalışıp, kenara bir şey koyamayanlar böyle zarar vermeye kalkıyor. Malımız milletin ağzına zehir oluyor ve buna anlam veremiyorum.
valla abi  insanlar bu kadar servet düşmani  garajda yatar bizim araba yeri gelir 1 hafta dokunulmaz  bilgisiyar kasasi mi atti artik kaldirim tasi mi bilmiyorum kabuta gram cizik yoktu atilan neyse cizilmemisti yani  neyse bunuda geçtik sitede bütün herkesle kavgaliyim yöneticiye çiktik adamin dedigi laf su garajda top oynatiyosunuz çocuklariniza sonra gelip şikayet ediyosunuz dedim sen ne konuşuyosun in bak bi arabaya o topla olcak şey mi kaskon yok mu yaptir diyo indik binanin altina kamera kayitlarina baktik yok kayitlar bütün monitorleri kirdi babam dedi bunlar bi işe yaramiyor ozaman durmasinlar vurdu yere düştü hepsi  garajda bile arabamizi rahat koyamiyoruz artik en dibe sifir yanaşiyorum  köşeye sanki bişey saklarmiş gibi senin enişteye gelince  baya bi kiskançmiş galiba  senin 1.dereceden akraban bunu yapiyosa zaten diger insanlar ne yapsa  yeridir bende yeri geliyor arabanin uzerinde  sigara buluyorum ama gidipte sokakta duran arabanin üzerine içtigim sigarayi atmiyorum dahada söyliycek bir söz bulamiyorum bu insanlara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mayıs 25, 2014, 18:32:48 »

tövbe estağfrullaaaaahhh mübarek gün yazmayın böyle mesajlar  >:( >:( >:( >:( nasıl insanlar var yaaa >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2006 1.4 D-4D Terra(Manuel)
  • 7 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mayıs 26, 2014, 11:18:04 »
Bu tür olaylarda göçük , çizik işlerinde 1 sırada avm ler , 2 sırada sitede oturmak geliyor bana göre arkadaş ne kadar dikkat edersen et .Komşun bile ya kafaya takma diyor peki diyorum senin arabaya olsa diye soruyorum bana aracı sıfır aldım 2 senede bu sitede anasını bellediler kapıların yanların ama bir yakalarsam dedi  .....  yani bu site işleri araçları 70 cm aralıklarla park etme işi bitiriyor. :olmamış:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Trafik medeniyettir, buna uyan medeni kişidir...
  • Araç: Başka Marka
  • 254 kere teşekkür etti
  • 303 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Mayıs 26, 2014, 11:34:16 »

Malesef Trafikte ne zaman olacağını kestiremiyoruz, dünyalık işlere kafa takmamalı deriz hep ama ben dahil kafa yorarız :) En kötü hasarınız bu olsun, Allah beterinden sakınsın.
1)  1994 Tempra SX A Beyaz    2) 1997 Mazda 323 Yeşil  3) 2005 Honda Civic Vtec Bej   4) 2011 Toyota Avensis Elegant Extra Beyaz
5)  2005 Honda Jazz Elite Cvt Kırmızı 6)  2011 Honda Civic A/T Elegance Füme
7)  2012 Honda CR-V Executive Beyaz 8) 2011 Kia Picanto Hiper A/T
9)  2012 Honda Jazz Fun Cvt Beyaz  10) 2016 Honda CR-V Executive 1.6 Zf A/T 11) 2017 Civic Eco Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Mayıs 26, 2014, 12:04:59 »
Bu tür olaylarda göçük , çizik işlerinde 1 sırada avm ler , 2 sırada sitede oturmak geliyor bana göre arkadaş ne kadar dikkat edersen et .Komşun bile ya kafaya takma diyor peki diyorum senin arabaya olsa diye soruyorum bana aracı sıfır aldım 2 senede bu sitede anasını bellediler kapıların yanların ama bir yakalarsam dedi  .....  yani bu site işleri araçları 70 cm aralıklarla park etme işi bitiriyor. :olmamış:
garajda arabanin içinde oturuyorum adam geldi kapisini güm vurdu içindeyken arabanin bizim kapiya vurdu bişey demedim sövdüm içimden 35 yaşinda adam bişey dicem tatsizlik çiksin istemedim garajda park ederken ya 2 araba yerine tek araba koyuyorum herkese inat yada en dibe sifir yanaşiyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Mayıs 26, 2014, 15:26:38 »
  Geçmiş olsun, maalesef bu tarz durumlara sıkça rastlanıyor. Olmaması lazım, en azından nadir bir olay olması lazım ama bu genel bir yapı sorunu. Temelde bazı şeyler doğru tabana oturmayınca böyle şeyler ile karşılaşılıyor maalesef.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 45000
  • Model Yılı: '13
  • 103 kere teşekkür etti
  • 157 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Haziran 12, 2014, 23:01:58 »
Akşam farkettiğim üzere bu sefer de sağ ön tampona beyaz bir araba sürtmüş ve sis farının altında göçük var... :/ Daha pazartesi arabayı misler gibi yaptım kapının önüne koydum, bir hafta geçmeden al yeni bir olay daha :( Nazarı da geçti bu artık... En sonunda arka ve ön tamponu komple değiştireceğim o olacak :(

Ne çektin be Yaris'im :/
"bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak, sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Haziran 12, 2014, 23:13:16 »
Yakup ustanın intikamı :D

Takma kafana be hocam, biriktir biriktir öyle yaptır. Foruma koydun tabi güzelim fotoları sonrada nazarıda geçti bu artık dersin :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Haziran 12, 2014, 23:17:42 »
Nazar deydi arabaya çok göze geliyor araba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Haziran 13, 2014, 09:53:52 »
Akşam farkettiğim üzere bu sefer de sağ ön tampona beyaz bir araba sürtmüş ve sis farının altında göçük var... :/ Daha pazartesi arabayı misler gibi yaptım kapının önüne koydum, bir hafta geçmeden al yeni bir olay daha :( Nazarı da geçti bu artık... En sonunda arka ve ön tamponu komple değiştireceğim o olacak :(

Ne çektin be Yaris'im :/

Sizinki de kısmetsizlik hakikatten, durduğu yerde darbeler alan araç sahibinin duygularını iyi bilirim, hani insan kendi yapsa gam yemeyecek. :(
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Haziran 13, 2014, 16:20:59 »
 Geçmiş olsun. Dikkatsiz insanlar çok var maalesef, biraz daha dikkat gerekli. Araç kullanmak ciddi bir iştir. Pilot ve bu daha küçük yaşlarda insanlara aşılanmalı.ya da kaptan olmak için insanlar önemli test ve eğitimlerden geçiyor, hatta bir süre araç kullanmayanları tekrar eğitime tabi tutuluyor. Otomobil kullanmak da daha fazla önemsenmeli ve işin sadece debriyaj-fren-direksiyon olmadığı anlaşılmalı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • Kan Grubu: 0+
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Haziran 13, 2014, 18:15:05 »
Kardeşim tekrar geçmiş olsun. 3 hafta önce  babımın aracını (LADA) aldım. Bir müddet onu kullanıyorum. Geçen hafta sağ ön kapıya beyaz bir araç 20 cm kadar sürtmüş ve boya bırakmış. Daha öncesinde zaten ön tampona başka bir vatandaş sürtmüştü.Senin durumunu çok iyi anlıyorum. Benim araç haftaya memleketten geliyor. Geldiğinde artık akşamları eve almayı düşünüyorum.