0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
askerdeyken yapamadım kirazın orda her masada ocakbaşı olan bir lokanta var.yakışır ahmet abiye yüksel.birde muhakkak kirazda kahvaltı abi
evet yaaa burası işte...hep canım çekti gidemedim şuraya bir yaaa...ahmet abi sen bi bandırmayada ugra bence yaa valla bak deyer yani bence
Biz geç tanışmışız. Ben de şu an mekanda çekilmiş fotoğraflara bakıyorum, gece gece mesaide kafayı yedirtti. En sertinden sade kahve belki nefsimi köreltir.
21.06.2014'te akşam vakitlerinde Manyas üzerinden Erdek/Ocaklar'daki pansiyona geçecegim. Rezervasyonum yapıldı.
canımızı çektirmeyelim gece gece içimden çok zor attım ben orayı :Diçimde kaldı zaten.belki ahmet abi benim yerimede şöle bir gider diye umut ediyorum bir sert kahve alayım bende evet bencede
senin gece gene uzun hoş benimde daha işim var afiyetolsun bende patlatacam birazdan şimdi. top ahmet abide
bana okuyunca bile bir yorgunluk çöktü şuan
Yüksel merhaba Bandırmalıyız bigün tanışsak senle.nerede çalışıyorsun mahzuru yoksa ,yada özelden yazabilirsiniz.
Lys sınavım olmasaydı gelmeye çalışırdım Balıkesir deyim o tarihlerde Bandırma bizden sorulur
Ocakların neresinden abi
Sanırım 3 kişilik bir buluşma olacak listeyi tutmaya başlar isek;1- Yüksel Işık2- Ahmet Güve3- Hakan Özbey4- ?Başka katılım varsa listeye ekleyebilir.