Gönderen Konu: toyota corolla e12 ayak aydınlatma ve tavan led uygulaması  (Okunma sayısı 5160 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • !!! YERDEN GİDEN TOYOTACI !!!
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 163000
  • Model Yılı: '98
  • 31 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota corolla e12 ayak aydınlatma ve tavan led uygulaması
« Yanıtla #20 : Mayıs 23, 2014, 20:58:42 »
Hayırlı olsun :) Arka tarafada yap sen daha iyi olur .Gerci o zamanda orta konsolu sökmen lazım . Tekrar tavandan hat geçmene gerek yok ;)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 23, 2014, 20:58:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 23, 2014, 21:03:00 »
Hayırlı olsun :) Arka tarafada yap sen daha iyi olur .Gerci o zamanda orta konsolu sökmen lazım . Tekrar tavandan hat geçmene gerek yok ;)

arka tarafa istemiyorum yaa bana abarti geliyor o kadarı bolesi daha orjin gibi geliyor bana.bu aralar birseyleri sokmeyi düşünmüyorum ama guzel bir tecrube oldu biraz zaman gecsin tavan bağlantısını yapacam. tesekkurederim yardimlarin icin :)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • トヨタ オーリス
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 46
  • Model Yılı: '07
  • 29 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 23, 2014, 21:44:08 »
Yookk abi arkayada yapacaksın :D İlla yaapacan yani olmaz yoksa :D:D Şaka diyorum abicim dün akşam gördük yani 10 numerooooo 5 yıldız olmuş böyle tıpkı benim saçlar gibi :trinity:
2007 Toyota Auris Comfort "1ZR-FE"

Xenon+Cruise Control+Far Yıkama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Mayıs 23, 2014, 22:57:57 »
Yookk abi arkayada yapacaksın :D İlla yaapacan yani olmaz yoksa :D:D Şaka diyorum abicim dün akşam gördük yani 10 numerooooo 5 yıldız olmuş böyle tıpkı benim saçlar gibi :trinity:

:D tesekkurederim mustafa :D elimizden geldikçe işte. Arka konusunda ciddiyim yaa hic bana hitapetmiyor arkada yanması tarzim degil yani.ama kapi kollari icin dusunmustum onuda gözüm yemedi açıkcası..senin saçlar fena yaaa cok can yakarr :D tras olda askere ugurlayak ankara team olarak :D saka bi yana degisiklik iyidir iyi olmus biraz kendine gelir
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 600000
  • Model Yılı: '04
  • 161 kere teşekkür etti
  • 130 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mayıs 23, 2014, 23:15:58 »
hiç sormayın yalan degil anamı aglattı yani..çözene kadar akla karayı seçtim.şimdilik kapılara baglıyabildim tavandan paralel  çekemedim.gözüm yemedi ona açıkcası.tavanı led yaptım ve daha sonra hat ayrı bir hat çekip kapılara bagladım.ama dogru yeri bulmak zor oldu hat çekerken.ilkkez yaptıgım için.tecrube olmuş oldu birdahakine biraz vakit geçince inşallah tavanla uyumlu yapıcam.düşüncem bu.bence bozmadınız hattı kestiniz yanlış bagladınız  yoksa bozucagınızı düşünmüyorum.kolay bozulcak birşey degil diye düşündüğüm için.
bozmaktan kastım dedğiniz gibi önemli bir durum değildir kısa devre yaptı herhal geçenlerde ilkenin paylaştığı bir konu olmuştu tavan lambası ile ilgili ama anlayamadım  :)ilkenin bilgisi var elektronikle arası iyidir ondan yararlanıp yapacam inş sizde uğraşmışsınız emeğinize sağlık orijinali gibi durmuş tebrikler
2004 corolla sol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Mayıs 23, 2014, 23:30:39 »
bozmaktan kastım dedğiniz gibi önemli bir durum değildir kısa devre yaptı herhal geçenlerde ilkenin paylaştığı bir konu olmuştu tavan lambası ile ilgili ama anlayamadım  :)ilkenin bilgisi var elektronikle arası iyidir ondan yararlanıp yapacam inş sizde uğraşmışsınız emeğinize sağlık orijinali gibi durmuş tebrikler

eminolmamakla birlikte bence elektirigi yanlış yerden aldiniz ve o da hepsini etkiledi omce bende yanlış bağladım çünkü yapmadılar :D şöle birsey yapabilirsiniz kendinize birtane kontrol ampülü yapin arabanin bir yerine ucunu baglayip diger ucunu tektek yerlere sokarak yapabilirsiniz ben ole yaptım :D kapinin orda acilinca siyah buton var basa basa bulursunuz dogru yeri ilkeninde iyi oldugunu düşünüyorum bende :) takildiginiz biryer olursa elimden geldikce yardımcı olurum bende tesekkurederim saolun darısı size inşallah
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 600000
  • Model Yılı: '04
  • 161 kere teşekkür etti
  • 130 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mayıs 24, 2014, 22:52:50 »
eminolmamakla birlikte bence elektirigi yanlış yerden aldiniz ve o da hepsini etkiledi omce bende yanlış bağladım çünkü yapmadılar :D şöle birsey yapabilirsiniz kendinize birtane kontrol ampülü yapin arabanin bir yerine ucunu baglayip diger ucunu tektek yerlere sokarak yapabilirsiniz ben ole yaptım :D kapinin orda acilinca siyah buton var basa basa bulursunuz dogru yeri ilkeninde iyi oldugunu düşünüyorum bende :) takildiginiz biryer olursa elimden geldikce yardımcı olurum bende tesekkurederim saolun darısı size inşallah
:)teşekkürler bu konu üzerinden yardım isteyebilirim sizden
2004 corolla sol