Gönderen Konu: Gösterge Panel Camı  (Okunma sayısı 13871 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Ynt: Gösterge Panel Camı
« Yanıtla #20 : Ekim 27, 2008, 17:40:51 »
Benim de gösterge panelini kapatan cam cizikti, daha sonra geçen yıl sıcaklarda tam kilometre sıfırlama tuşunun yanından çatlamıştı. Servis ilk başta değiştirmeye yanaşmadıysa da ikna edebildim kendilerini. Şu anda yine çizikler var çok hafif. Fakat artık temizlemeyi genelde oraya üfleyerek yapıyorum  :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 27, 2008, 17:40:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 27, 2008, 21:14:49 »
Beyler yeni konu açmadan bende buraya sorayım. Bende AE101 kasa Corolla var. Göstergenin üzerinde böyle çamur damlası gibi damla damla lekeler var. Ama dıştan değil yani silmeyle geçmiyor. İçten desen nasıl içten kirlenecek. Nedir acaba başına gelen var mı daha önce?

Erhan kardes, sigara iciyor musun? Ben iciyorum.Belki duman iceri giriyordur, nemle karisinca da leke birakabilir...
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ekim 27, 2008, 23:48:01 »
Erhan kardes, sigara iciyor musun? Ben iciyorum.Belki duman iceri giriyordur, nemle karisinca da leke birakabilir...
ahmet abi sanmıyorum çünkü olsa ön cam lekeden görunmez bende sigara kullanıyorum
bence su arabalarımızsıktığımız spreyler parlatıcılar olabilir
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 28, 2008, 09:48:33 »
Yok hocam ben sigara kullanmıyorum ama benden önceki sahibini bilemiyorum tabi...
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 500
  • Model Yılı: '24
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 03, 2008, 17:12:57 »
http://www.pbase.com/chieffy/image/8373964         arkadaşlar  bu resimdeki ürün ihtiyacınızı  karşilayacaktır  ,  plastik yüzeyler üzerindeki  çizik vs.  pırıl pırıl yapıyormuş                   http://www.pbase.com/chieffy/image/8374079

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Kasım 05, 2008, 16:22:33 »
Displex'i bilir misiniz? Hani cep telefonu, PDA vs. camlarındaki, ya da CD'lerdeki çok derin olmayan çizikleri gideren, kırmızı beyaz bir tüpte satılan bir ürün. Palm marka PDA alırken bir tüp hediye etmişlerdi, artanını bu haftasonu gösterge panelinin camında denemeyi düşünüyorum, olumlu veya olumsuz sonucunu buraya yazacağım. Merak edenler için Displex'in sayfası bu: http://www.displex.com/polish/english/index.htm . Yurdumuzda da rahatlıkla bulunabiliyor...
2005 Corolla Sedan Terra A/T

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 Auris 1.6 Elegant - 5 İleri Mekanik
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '07
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Kasım 05, 2008, 19:12:28 »
Turan Bey, aynı durum benim başıma da geldi ve gelmeye devam ediyor. Bir keresinde sıfır aracımı alalı 4 ay olmuş iken (eminim ki çizik felan yoktu), bir oto yıkamacıya götürdüm (ilk ve son kez oraya götürdüm zaten) Adam ille de "abi içini de sileyim, tozlanmış" diye tutturdu, ben de iyi olur gibilerden izin verdim. Evin önüne getirdim arabayı, gün ışığı bir vurunca bütün çizikler belirdi camın üstünde üstelik, radyo camı, vites konsol (Auris) vinly yüzeyinde de çizikler vardı. Tabi içimden adama ne kadar sövsem de boş. Şimdi sizin başlığınızı görünce ben de anladım adamın pek günahı yokmuş diye :) Yani sanırım, Toyota larda iç malzemede kolay çizilme sorunu var, biraz zayıf kalmış. Çünkü adam da nemli bez kullandı eminim, zaten anlam veremedim nasıl becerdi diye.. Bu arada camı ne kadara değiştirdiniz? 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #27 : Kasım 06, 2008, 00:36:09 »
turan bey gerçekten güzel bi arabanız var,kazasız belasız binin inşallah   ama tek sorun bu olsun yaa yani pişmanlığı düşünme ihtimali için bile küçük bi sebep bence..maşallahı var  motorun çünkü..:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 57500
  • Model Yılı: '17
  • 3 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Kasım 06, 2008, 20:42:11 »
Teşeşkkür ederim ÇınarBey.Ben biraz ince eleyip sık dokuyanlardanım.Bu nedenle çok inceliyorum arabamla ilgili herşeyi.Bu beni aynı zamanda mutsuz ediyor mama elimde değil işte.Bu arada Fatih Beyin sorusunada cevap vermiş olayım;yetkili servisinde 40,oo YTL'ye taktırdım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #29 : Kasım 07, 2008, 00:25:41 »
evet sizi anlıyorum bende bi zaman çok inceler oldum çıt duysam büyütüp saatlerce kafa yorardım,sesi bulmaya biyerdeki yağ akıntısının kaynagını bulmaya ufak tefek herşey işte ama sonra gördümki eziyet ediyorum kendime ve sakındıkça düşündükçe daha çok şey farkediyorum arabada...tabi buda dediğiniz gibi mutsuz ediyor insanı..abartmıyorum kaputu açıp 15 20 dakika sesi dinlerdim bi düzensizlik arardım  halbuki saat gibi ama dinledikçe psikolojik olarak bişeyler duyardım:) şimdi iim takmıyorum fazla düşünmüyorum o da bundan hoşlanıyor üstelik hastasıyım arabamın.. görüşmek üzere...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Kasım 07, 2008, 16:35:57 »
galiba bu toyotacılara özgü bir hastalık
aynısı bendede vardı
bikeresinde ustayla teste çıktık ben ses var diyorum adam yemin billah ediyo abi anormal bişey yok diye
adam para kazanmak istemezmi ?
adam dediki abi git emsalin arabalara bir bin sesi dinle sonra gel :D
bida gitmedim :D
arkadaşın dediği gibi fazla takılmamak gerek
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #31 : Kasım 07, 2008, 22:33:51 »
Yazılanlara sonuna kadar katılıyorum
Gosterge paneli cok kotu
Hatta bu cam degil adi bir plastik
Uzerindeki tozları silmeye korkuyorum
Ciziklere yenileri ekleniyor
Tolga bey size bir sorum olacak
40 ytl ye degiştirdim demissiniz
Acaba buna hersey dahil mi?
Bir de degisirken gorduyseniz anlatır mısınız? nasil degisiyor
Ayrıca degistirdikten sonra olumsuz bir sey oldu mu. Yani ses ya da yerine oturmama gibi bir sorun?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 57500
  • Model Yılı: '17
  • 3 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Kasım 09, 2008, 22:02:08 »
Alper bey;40 YTl herşey dahil yani montaj ve işcilik dahil.gördüğüm kadarıyla panelin üst tarafındaki civatayı söküp camı dışarı alıp yerine yenisini takıyorlar.Ama zamanla o bölümden çay çat diye sesler gelmeye başladı.Camı yerinde tutan o plastik aksamın altında herhangi bir yalıtım olmadığından sanırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 Auris 1.6 Elegant - 5 İleri Mekanik
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '07
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Kasım 10, 2008, 00:06:11 »
Aynen, iç aksamlarda kalite düşüklüğü var. Yüzeyler hemen çiziliveriyor.