0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun Adem güle güle kullan.Yazını okuyunca ve bindiğin araçları hatırlayinca içimden"Adam attan ata geciyor, biz essekle geziyoruz hala"Dedim ne yalan söyleyim (Halimize şükür, Allah eksikliğini göstermesin tabiki )
Her ne kadar şehirde suv kullanımını tasvip etmesem de, herkesin tercihi kendine ait, yasal bir dayatma yok sonuçta, italya başbakanının yaptığı gibi eleştirilerde olmuyor bizim ülkemizde. Resimlerde çok temiz duruyor, güzel günlerde kullanın, kazasız belasız.
Maşallah...Sıfır gibi araba...
Allah kaza bela vermesin çok güzel bir araca benziyor .Sorması ayıptır kaça aldınız bu canavarı
pardon düzeltiyorum dizel corolla düşünmedinizmi 400 tork üretiyor yersen
Keyifli bir araca benziyor suv kullanmak nasip olmadı henuz hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin insigniadan sonra memnun kalırsınız umarım
Oksijen israfisin başka bişey değil.Bu arada hayırlı olsun adem abi.
hocam hayırlı olsun. araç gerçekten çok diri ve bakımlı duruyor. kazasız belasız sürüşler inşallah.
Adem faceden görünce çatacaktım burda yazayım bari...Kazasız belasız sürüşler dilerim.. Bulmuşsun valla temizini helal olsun insignia yı kullanamadık merso kısmet belki buna yetişiriz...
Çok iyi fiyata çok çok temiz araba almişsiniz bizde geçen sene bakiyoduk hepsinde degişen boya vardi km leride yüksekti araç cok temiz duruyo verdiginiz parada çok degil bu kadar temiz bir araca gòre bence araç siyah olsa daha iyi olurmuş kismet hayirli olsun
Hayırlı uğurlu olsun..Maşallah..
Adem bey hayırlı ugurlu olsun... insigniayla ilgili arkadasım yeni aldı. Araba muhtesem de 1.6 turbo benzinli bayağı yakıyor diyor. D segmentin alıcısı için normaldır de . 2014 te çıkan 1.6 dizel 136 hp teknolojisi insigniaya yakıt olarak çok yakışacağını dşünüyorum. Ama gec kalınmıs teknoloji zamlarla beraber 110milyar civarında bir araba piyasada o eski satıs grafiğini yakalar mı bilemem.
hayırlı olsun diri araca benziyor ama yakıtı manidar