0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende dün s4 ü elimden düşürdüm dıştaki cam çatladı dokunmkatikte problem yok nasıl yapsam nasıl yaptırsam diye düşünüyorum durum fotodaki gibi bilgisi olan varmı
Bu camın arasında bir sıvı muhabbeti varmış o olmadığı zaman sıkıntı yaratıyormuş bir iki yer buldum duruma göre yollayacağım artık yapacak birşey yok servis ekranı komple değiştirir diye düşünüyorum camla uğraşmazlar herhalde oda 500tl küsür rakama mal oluyormuş biraz kullanayım nolucak bakalım
uv loca glue mi ne olarak geçiyor. Hiçbir yer o sıvıyı koymaz burak normalde çok az yer koyar haberin olsun
Yaptirdiginiz yer onemli yaptirdiktan sonra eski hassasligi alamazsaniz yazik olur telefona bende kaç senedir dokunmatik kullaniyorum bir kere kirmadim , ben yerinizde olsam bu şekilde kullanirdim belli bir süre
Şimdilik kullanıyorum bu arada yer araştırmasına devam genelde istanbul avrupa yakasında servisler bana baya uzak kalıyor kargo olayınada güvenemiyorum nedense
Az önce yakınımdaki bi telefoncuyla konuştum içim ısınmadı biraz dalavereci gibi geldi 150 tl de fiyat çekti ekran kırılırsa lcd olan sorumluluk kabul etmiyormuş oldu ozaman dedim çıktım direk
Burak telefon yeni bir telefon ve uzun süre kullanacağım diyorsan benim tavsiyem serviste yaptırman yönünde . Dışarıda ucuza yapıyorlar fakat yan sanayi parça kullandıklarından kesinlikle orjinal gibi olmuyor .
Uzun süre kullancağımı sanmıyorum en fazla bu sene sonuna kadar kullanırım zaten geçen sene yaz aylarında almıştım bir servis daha var üsküdarda Arslandoğmuşlar Bilişim ismi baya araştırdım şikayet bulamadım haklarında bayada iddaalılar tek sıkıntım şu kargo muhabbeti elden teslim edicem sanırım renginden de sıkılmıştım beyazdan siyaha çevirticem
Yarin veya cuma ugramayi düşünüyorum oraya. Bende biliyorum. S3 için çıkma ekran soracagim
İlke bu işi çözsen çözsen sen çözersin gibi geliyor bana bende maaşı bekliyorum eğer güvenilirse denildiği gibi gidip vereceğim telefonu kargo işi riskli gibi gidersen bide senin yorumlarını duymak güzel olur