0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tabi araç su yakıyor benzinde 5 TL değil o yüzden yakıtı düşünmeyelim, senin gibi bir dâhiden ancak böyle bir yorum beklenirdi
oyüzden mi rav4 e biniyorsun.hangi marka su yakıyorsun söle bizde kullanalım.okan kardeşim salla boşver..avensis candır keyifine yorum bile yapmam ben.tek kusuru sunroof gözümde benim.yakarsada yakar insanlar corolla ile tüpde 10lt bile yakanı duydum.çok yakan araba degil çok yakan şoför vardır derim ben.bir araca istedigini yaktırırsın.bu corolladan sonrada cebime uygun engüzel araba avensis olcak sanırım.
haklisin abi zaten banlanmiş 3 gún şu sanroof olmayişina çok sinirleniyorum 2003 model hb corollada bile var
herzaman heryerde illa bir çıkıntı olur sıkıntı yok.ama şu sölediğin var ya intahar sebebi şaka demi bu 2003 hb de yok sunroof hadi şaka dedim de bana
abi geçen yemek yemeye gittim arabadan indim baktim karşida hb corolla var ön panjuru siyah makyajsiz olanlardan yanina gittim üşenmedim baktim sanroof var keşke şaka olsa
çakma sunroof falan degil demi o...lütfen tecrubeli abilerimizden bu konuda bilgi istiyorum benim aracım 2002 yani makyajsız kasa işte o dediginden eger bu sonradan yapılmadıysa yarın haberlere iyi bakın beni görebilirsin yani
E12 kasalarda opsiyonel sunroof vardi
yok abi camdanda baktim icerden disari gozukuyo
yeni avensislerde var mı peki mesut abi.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 11, 2014, 04:49:39vayyy arkadaşşşş ilk sahibi olaydım bastırır parayı alırdım yahu böle iç geçirmezdik yıkıldım şuan tam olarak yıkıldım yani
yahu herkes keyfinden satmıyo...yapılır kardeşim aveyle takas yapılır mersoyla yapılır. İlla olmaz diye bişi yok maddi durumla alakalı... Artısı eksisi sonraki durum...
Teşekkürler Kerem Bey. Nasip bakalım.
2005 corolla var bizde avensis yeni kasa çok hoşuma gidiyor ki wv hayrani olmama rağmen kim ne derse desin çok güzel donanimlara sahip tipide çok hoşuma gidiyor motor hantal kalma gibi problemler var diyorlar bide babam kesinlikle avensis almaz oyuzden şuan hayal benim için