0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
herşeyden önce yeni insanlar tanıyorsun vede güzel etkinlikler yapıyorsun.yeni birşeyler ögrenmek ve birilerine yardımcı olmakda ayrı bir zevk gerçekten.24saat açık telde sıkıntı yok
herşeyden önce yeni insanlar tanıyorsun vede güzel etkinlikler yapıyorsun........................................24saat açık telde sıkıntı yok
Evladım olsa bağrıma basmam vallahi bu ne ula böyle
Televole ile yetişen bir nesil daha Her konuya her söze bir müzik
Bide bu mesajı fesat oku, FORM da kalabilirsin bu şekilde Tam dalmış sayılmaz
18Yaşından Büyükse ara
harbi daldık konuya direk yaa çok hararetli bir tartışmadan çıktım erdinç abi ona ver
Lan gece gece öldürdü beni çocuk https://www.youtube.com/watch?v=_NaZDWbdYfMyoutube.com/watch?v=_NaZDWbdYfM+81
murat abi ben ne güzel kelime oyunu yapmışım orda niye aradan çıkartıp sokuyorsun göze ne güzel saklamışım oraya
İçim fesat be abim Formda olmayınca Forumda oluyoz işte belli bi yaştan sonra hahahahah
Ahmet ile konuşurken aklıma geldi sizce formda olmak ne kadar önemli?
bugün yine formundasın abi
Gülmektan cevap yazamıyorum.Form ye formda kal deyip sıyrılıyorum.
Her şeyin formu olabilir, neyin formu olduğuna bağlı!. Ekonomik forum, otomobil formu, içi fesatlar formu... Fiziksel forum ise; bence öncelikle sağlık için sürekli dikkat edilmeye çalışılması gereken şeydir bence. İnsanın bir ideal formu, şekli vardır, bunun dışına çıkmalar, içte de bazı noktalarda sorunların olabileceğinin göstergesidir. En başta mümkün olduğunca sağlıklı beslenme ve vücudun her yerini çalıştıracak şekilde, doğru dozda egzersiz. Tabi zihinsel olarak da formda olmak lazım, her gün orada, burada o kadar kirli bilgi bombardımanına maruz kalıyoruz ki, zihin bir süre sonra gereksiz şeyler ile doluyor...