0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ahmet bey bu çok orjinal teşekkür ederim monitörü de aynaya takılanlardan almalıyım sanırım. peki monitörden kamera arasındaki kabloları nereden geçiriyorsunuz?
abi peki wireless olarak bağlasak randımanlı olur mu? bi de kamerayı mı monitörü mü wireless bağlantılı almalıyım?
kablolu daha mantıklı geldi çünkü araca uygun kamera alacam plaka ışığının yerine takılandan. bi tane de ayna kamera alırız. düzgün bi ustaya da götürürsek güzel bi şekilde bağlatırız diye düşünüyorum.
abi öyle bilgiler veriyorsun ki insanın aklı gidip gidip geliyor çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için...
Kamera konusu açılmışken başka konu açmak istemedim.2013 avensis elegant extra aracımda katalogdaki resimlerde monitör üzerinde yeşil sarı kırmızı çizgiler var ancak benim araçta böyle bir çizgi yok sıkıntı değil ama acaba bir yerlerden açılıp kapanıyormu bu özellik ben aracı baya bir kurcaladım ama bulamadım.Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.Keyifli sürüşler dilerim.
osman abi şu linke bi bakar mısın burda hem kamera hem monitör var. satıcıya sordum gece görüşü de var diyor. sence iyi mi?http://www.aliexpress.com/item/4-3-Color-TFT-LCD-Car-Rear-View-Mirror-Monitor-DC-12V-Toyota-Corolla-Waterproof-Car/1756477207.html