Herkese selamlar. İşlerimin yoğunluğundan dolayı bir süredir siteye giriş yapamamıştım. Navimex in 2012 - 13 - 14 model Yaris'ler için üretmiş olduğu 9941 modelini 2014 Nisan ayından beri kullanmakta olup çok memnunum desem yeridir..

Sadece telefon konuşmalarında mikrofonundan hiç memnun değilim. Belki bir ayarı vardır ama sürekli karşı taraf sesin az geliyor deyip duruyor. Ben satın aldığımda geri görüş kamerası ve TV anteni hediye gelmişti İstanbul Carvocal mağazasından Sanal Pazar sitesindeki ilanı aracılığı ile taksitle aldım. Direksiyondaki tuşlarla birebir uyum sağladı. Menüsü kolay dokunmatiğini parmaklamak yerine çok hafif tırnak dokunuşlarıyla çalıştırmak mümkün. Çözene kadar listeden istediğim şarkılara ulaşmam epey vaktimi aldı. Video Clip leri hafızadan izleyebilmek için formatlarını converter programlar ile Apple TV - MPEG4 formatına 720x432 çözünürlüğe dönüştürmeniz gerekiyor. Yoksa youtube dan indirdiğiniz gibi izlemeye çalışmayın. Ses kalitesi standart 6 hoparlör sisteme rağmen tatmin edici diğer torpidoya gizlettiğim usb ve iphone çıkışlarıda çalışıyor. Micro SD okuyucusu var ve Yaris in kendi torpidosunda bulunan kulaklık çıkışını da direk bağlayabiliyorsunuz. Navigasyon programı olarak üzerinde lisanslı Mireo Don't Panic. Kullanımı biraz karışık ama düzgün çalışıyor. Çabuk uydu ya bağlanıyor. Ben bu sisteme ekstra olarak Carvocal in İzmir de bulunan Karşıyaka şubesinden şarj derdi olmayan kontakla kayıta başlayıp kapanan Navimex in bu cihazlar için ürettiği araç içi yol kamerası taktırdım. Görüntü çok çok net değil fakat derdini çok rahat anlatacak kalitede.. Sesli kayıt yapma, kayıt esnasında monitörden izleme ve kaydedilen videoları oynatma gibi özellikler de gelmiş oldu. Daha sonra ebay dan sipariş ile ön panjura video in girişli gece görüşlü su geçirmeyen ön kamera (hanım park ederken önünü göremiyorum demesin diye), içeride sürücü güneşliğine takabileceğim 3 metrelik kabloya sahip klipsli yaka mikrofonu aldım. Böylece sesin az geliyor derdine de son vermeyi düşünüyorum. Henüz bunları monte ettirmedim ama arkada girişleri mevcut ve dip not olarak bütün bu multimedya sistem takılırken kesme biçme yapıştırma gibi bir uygulama olmuyor arkadaşlar.. Fiş tak fiş çıkar.. Umarım açıklayıcı olmuştur. Diğer özelliklerini pek kullanmıyorum. Hiç DVD veya CD takmadım Toyota'nın orjinal sisteminde de takmamıştım.

TV ve radyo çekiyor ama TV düzlükte veya aracın sabit durduğu zamanlarda etkili yoksa nanay

3G özelliğini test etmek için şifresiz turkcell vınn taktım 3g yazısı geldi internet erişimini sağladığı için opera mini browser açıldı fakat sürekli bağlantı ayar hatası veriyor. Yakında onuda çözeceklerdir diye düşünüyorum. Saygılar