0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı olsun mesut abi on numara olmuş
Dejavu??? Vayyy kimleri görüyorum burada
tesekkur ederim arkadaslar cirkin.araba yoktur az vodka vardir yok yok bu degildi cirkin araba yoktur bakimsiz araba vardir yok buda degil ya cirkin araba yoktur kotu modifiye vardir yada az modifiye vardir iste birini secelim aradan
Selamun Aleyküm arkadaşlar. Mesut Akın bey bilir dediler geldim. Üstadım sana bir soru sormak istiyorum. Müsaitsen, bilgin dahilinde ise cevap verirsen memnun edersin beni. Arabam 2011 yaris terra 1.0.... Şu an cıscıbıl bir araç. Yani, sis farı dışında, fabrikadan çıktığı şekil. Çok seviyorum ve değiştirmek istemiyorum. Ufaktan modifşye edip, daha çok sevmek istiyorum. Lastik değiştirme zamanım gelmişken bari zevkime göre bir jant ile beraber değiştirip spor bir görünüm için bir modifiye sürecine gireyim diyorum. Bu konuda ise kara cahil sayılırım. Ustaların, jantçıların deneme tahtası olmak, yolunmak da istemiyorum. Maaşaallah senin arabana bayıldım. O kadar olmasada, ufak bir dokunuş babında jant ve lastikte nasıl bir tercih yapabilirim? Zaten gücü az olan arabamı hepten bayıltmayacak nasıl bir uygulama yapayım. Bana önerilerde bulunman mümkünmü? Az önce ufak bir citroende 165 45 R16 lastik gördüm. Hoş gözüktü gözüme. Nasıl olur bana bir anlat lütfen. Yada yorumu gören diğer arkadaşlarım bildiklerinizi bu kardeşinizle paylaşırmısınız?