0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yukarıda verdiğim codeları txt dosyası açıp içine yapıştırın copy paste sonra txt dosya uzantısını m3u yapın. Bilgisayarda vlc player ile seyredebilirsiniz. Androidlerde aynı dosyayı iptv programı ile açabilirsiniz
Kablo tv de var aylik 9 tl ilke ama sen para vermek istemiyorsun anlasilan
Seyredenler kart paylaşımı cccam ile internet üzerinden belirli kanalları kanalları açıyor o şekilde seyrediyorlardır.bendede altı adet uydu var ve hd.ler dshil bir dünya kanal seyrediyorum.cccam aylık ve senelik olarak alabiliyorsunuz.Bazı recewırlarda satış amaçlı bir senelik kart paylaşımı içinde yüklü oluyor
en güzeli bende de var. discovery ve nat geo'nun bir sürü türevi var. ek olarak animaux, ab moteurs gibi bir sürü kanal da mevcut. ayrıca bundesliga, la liga gibi ligleri izlerken de şifre girmiyor.
Teşekkürler Abi o şekilde açtığımda donmalar oluyorNot : İnternet hızım 100 megabit - fiber
dijiturk hd paket aldım bende 17 tlye ulusal kanallah hd ulusal kanallar ve belgesel pakedi hd izliyoruz bakalım televizyon izlerken zamanımın yüzde doksanı belgesel kanllarında geçiyordepo-konteyner savaşlarıturbo cumaayı görls modern rehinecilerçılgın hurdacılar
Abi key kodunu bulsak bizim uyduyada yuklerim keyleride
İlke bugün sordum next ve goldmaster cihazlarının hiçbirine yazılım ve key yokmuş
Buradada bir link var polanya discowery hd tıkla izlehttp://weeb.tv/online/discoverychannel
O kadar tv kanali var hic birinde düzgün bişi olmadığını herkesin belgesel izlediğini forum olarak kanıtlamış bulunuyoruz. Burda bukadar disco cu olduğunu bilmiyordum bu arada disconun 8 e yakin kanali var hepsinin kendine özgü konusu var arabalara takilmayalim..
DİSCOVERY serileri ile çektiğin sorunları liste olarak çıkartsak 3 cilt roman olur İlke Discovery channel benim içimde de bir yaradır çok severdim kablolu tvde kapandı 2-3 sene önce...
Çanak anteni çevirecem ama evdekilerle papaz olurum zaten izinde bitti işin yoksa şantiyeye dön biri kanal 7 biride trt haber izler sürekli discovery channel güzeldi nasıl yapılır ve iki kişinin sürekli deney yaptıkları programlar vardı
Vindows 7 32.mi 64 bitmi kullanıyorsun.
64 bit ultimate abi
http://projects.tano.si/tano/downloadBurdan Tano for Windows 64-bit (beta) olanı indir bilgisayarına kur sana özelden likler vericem