0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Talat Serkes (28471) hayırlı olsun.Montaj sonrası durumdan mahrum bırakma bizleri
Talat hocam valla sana yetişemiyorum gün geçmiyor ki farklı birşey yapmayasın.ben bu ara ara verdim bebişim olacak Allah'in izniyle şuan 4 aylık.yüklemeyi ona yapıcam bundan sonra inşallah ama arac ici kamera almayi düşünüyorum senin videoyu da izledim aynadan elektrik almıştın.önden vurmuşlar otoparkta pastayla da geçmedi.siyah folyo vs deneyeceğim boyatmak istemiyorum
Gündüz farı ve sinyal lambasi geldi çok şükür
Krom kapı korumaları gümüş gri aracımda nasıl durur acaba.Sadece iç kısıma monte olan sanki daha iyi gibi.http://www.aliexpress.com/item/For-Toyota-Avensis-Luxurious-Chrome-Door-Handle-Covers-Accessories-Stickers-Car-Styling-Corolla-2010-2011-2012/32423012939.html
Kalın gibi geldi bir de plastik sanki alt tarafı. Tabi tercih meselesi abi
Bende şüphede kaldım sepete attım bekliyorum, bu günde indirime girmiş kabamı durur sence.
İşte abi resimden öyle geldi. Satıcıya sor. Bide indirim iste[emoji56]
Krom plastik diyormuş zaten açıklamalarında.ııhh beğenmedim. Material:High Quality ABS Chrome Plastic
Bu sıralar ne hikmetse takipsiz aldığım ürünlerin hiçbiri elime geçmiyor.Ebaydan T10 amber ve normal ledler almıştım hala gelmediler.
Benim burdaki ptt dağıtımında daha hiç beklemedi.Zaten dağıtıcı bayanda tanıyor artık bizi ailecek izmite gelince ertesi gün hemen getiriyor.Buraya kadar gelemiyor bence istanbulda iç ediyorlar gibime geliyor.