0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
valla nagihan hanim bi onceki mesajimdada dedigim gibi goreceli bi kavramdir bu begenmek zorunda degilsiniz ama asagilamaninda alemi yoktur bence
Standary filitre zaten kullaniyodum fark.ediyodu simdi kit olarzk geldi hediye zaten egsozda var farki zaten vAR YANINA TOFAS KOYDUM MILLETIN DILINDE BI TOFAS GIDIYO hayirlisi bakalim modlucak olsam disini orjinLligi bozsam cok sey yapardim sadece plasti diple ufak degisiklikler yaptim oda adi tofas oldu
Sat kardesim ama iki hafta dayanmaz arac yerde
Valla o marsbiel ler inan bi haftada pert bu halde bile cogu yerde sekiz ciziyom surtmeyim die arkadaslar jantlar gecici bu renk hadi ozman herkez renk fikrini solesin yan ruzgarliklar kanat ve jantlar ne renk yapalim Mesaj Birleştirildi: Nisan 16, 2014, 21:22:19Okan kardesim birazdan gene filitre kitine yogunlasicam montaji icin seni unutmadim haber vericem
Zaten orjinal araba sadece ufak tefek ekstra olan seyleri renklendirdim bu renkli olan her parcayida istedigim an kaplamasini kaldiririm orjinali altinda sadece okan filitreyi montaj yaptim ama akla karayi sectim valla. Denemesi kaldi