0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ankamall neresi ))))
Seyranbağlarında oturuyorum giderken birinizle buluşup öyle gidelim.Yollar kapalı olunca navigasyon bunu anlamıyor heheheh
Pazartesi günleri maalesef uygun değilim gençler, size iyi eğlenceler.
Abi bende mustafada orada oturuyoruz beraber gidebiliriz istersen.
Abi bende G.O.P de oturuyorum yani Seyranbağları yakın istersen beraber gidebiliriz.Alırım sizi
Ali fırsat bulursan çaya gel bari :)Şöyle yapalım benim iş çıkış saat 7 o saatte bir yerde buluşuruz ve birlikte gideriz.İşyerim kaptanpaşa sokak
saati ve günü kesinleşti artık.oylamada yavaş yavaş oturdu birşeyler sanki yerine ve acity ora gibi gözüküyor.çarşamba günüde oylamayı bitiririz.tct pastamız hazırlanacak o kesin.sen nasılsın keyfin nasıl sesin solugun kesildi yaa
Abi bizim mah.desin kaptanpaşa çok yakın bana bende Papazın bağının orada oturuyorum sen nasıl dersen öyle yaparız.Bu arada ogun abi buluşmayla ilgili kesinleşen birşeyler varmı ?
Valla abi sorma ya bütün aksilikler üst üste geldi bu ara telefon serviste 2 haftadır net yok evde onunla uğraşıyorum vizeler felan derken Sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Arkadaşlar benimle de dışkapı-antares-ankamall gibi yerlerde buluşup geçecek arkadaş olursa çok iyi olur.
seckinin yolunun ustu abi kadoil var ankamall karsisinda varlık mah girisinde.uygunmu sana.hayirdir insallah yusuf abi
en son nereye karar verdik konuyu takip edemediğimden kaçırıyorum. değişiklik vs olursa diye bir arkadaşla olursa sağlama almış olurum diye düşündüm ama yer ve saat kesinleşti ise onu da söylesen yeter Ogün. bilmediğim yer olursa da navigasyon ile gelirim.
abi suan acity olarak gözüküyor anket sonuclari kolay kolay da degismicek gibi.carsamba gunu sona erecek anket. 21nisan saat 19:00da buluscaz abi.merakdan sordum abi yanlis anlama o yoldan gececek cok kisi var o gün ole gozukuyor.her turlu bulusuruz kadoilde yani
acity tamamdır.
Bir degisiklik olursa ben solerim sana abi gene
Noter dönüşü aradan ğeçeyim derken papazı bulmuştum ))))))) O zaman arkadaşları hiç yormayalım sen kaptanpaşa sokağa in birlikte gidelim
Tamamdir abi sende araba varmi ? Onlu arkalimi gidicez ? Farketmez alirimda yani Filistin cad.Noter Yusuf abi istersen bende o yol ustunden gidicem beraber gecebiliriz