0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tebrik ederim beyfendi. Bencede dağıtıcı kişileri yönetim kendisi belirlemeli zaten kriterler ortada daha tecrübeli ve en önemlisi daha aktif kişiler seçilir illa ki. Örneğin 15günde 1 foruma bakan birine bi koli sticker versek neye yarar...
Güncel listeye devam1-Mustafa Emre Kibar-Tekirdağ2-Onur Turan-Ağrı3-Bülent Sertkol-İstanbul4-Serkan Kayar-İzmit5-Ogun Çetinkaya-Ankara6-Anıl Öz-Ankara7-Mehmet Soylu-Malatya8-Hasan Duman-istanbul9-Yaşar Akgün-Erzincan (iliç)10-Adnan Kaya - Mersin (Tarsus)11-Mustafa Korkmaz-Gaziantep12-Selçuk CEBECİ-Diyarbakır13-Mustafa Selek-Afyon14-Gökhan EKSEN-Sakarya (Erenler)Bu arada Ahmet (GÜVE) bey Sakarya için sizinle irtibata geçsek nasıl olur ?
Ahmet bu 15 günde bir konusunu kendi üstüme alınmıyorum di mi?
Cuma vakti güldüm Yok ben kendimi kastetmistim ama sizdede oyle bir durum varsa alınabilirsin abi sorun degil
Yani 2 sene kadar aksatmıştım ama son dönemde takip ediyorum. Kendi kendime dedim "yahu karnede zayıf var tabi, adam haklı tabi" diye.
Arkadaşlar bende istiyorum ama şuan işim gereği taşradayım postayı vb. Ileti için Ferhat BOSTAN Düziçi/OSMANIYE Aras kargo veya PTT kargo. Teşekkürler.