)
Nereden baktığına bağlı Yunus!...
Zaman zaman Karacabey taraflarına geliyorum, eğer Bursa ve civarından bu işi üzerine alacak ve sorumluluğu yerine getirecek kimse olmaz ise bir program yaparız. Hatta o taraflarda bir buluşma organize ederiz.

Nereden baktığına bağlı Yunus!...
Genede dıştan olması iyi oldu
Çok güzel fikir Hakan Bey.
Başkalarının göstermediği ilgiyi gösterdiğiniz için teşekkür ederim.
Bardağın dolu tarafından bakıyorum Hakan abiGenede dıştan olması iyi oldu
İşte bu.
İşte bu.
Aracın dışından bakınca o sticker içte kalacak ama.
Bizim otoparkda enaz 5tane toyota var yaaa..sticker ilgi cekemk icin iyi bir arac bu konuda. Dıştan olmasida daha iyi bence..
Şahsen stickerdan sonra ben o toyotacıların yerinde olsam yanına yanaşmazdım abi
gören niye bukadar uzaga gidiyor diyor
ama önceki yerlerimi keşfettiler oralara parkediyorlar şimdi
o niye yaaa anlamadım ben
Rezistans içte, sticker ise dışta olduğu için isteseniz de zarar veremezsiniz (tuğlayla camı indirmeye kalkmazsanız tabi)
burda mahallenin delisi gibi görülüyorum zaten.otoparkın en tenha yerine çekiyorum aracımı babamla birlikte![]()
gören niye bukadar uzaga gidiyor diyor
ama önceki yerlerimi keşfettiler oralara parkediyorlar şimdi
o niye yaaa anlamadım ben
takıntılı olanlar hep bu sorunu yaşıyor sanırım bende nereye park etsem ertesi gün kesin birileri gelip oraya park ediyor
bende otoparkın en ücra köşesine gidiyorum çocukların oynamadigi yola uzak vs..biraz yürüyorum ama kafam rahat.bunu çözüp bikaç kez park ettiler yanlarina sıfır park edince geri cektiler
otopark guzel bir virajın yanında bizim virajı alamayan solugu bizim otoparkda alıyorbende otoparkın en ücra köşesine gidiyorum çocukların oynamadigi yola uzak vs..biraz yürüyorum ama kafam rahat.bunu çözüp bikaç kez park ettiler yanlarina sıfır park edince geri cektiler
![]()
aynen bende çocuklar top oynuyor bisiklet sürüyor diye en uzaktaki yarı kapalı otoparka park ediyorum onunda çatısı akıtıyordu gittim pvc köpüğü aldım çattıyının akıtan kısımlarını kapattım ben çıkınca oraya girenler oldu gittim zincir ve kilit aldım şimdi giremiyorlar
insanlar bunu yargilayabilir ama okadar cok dengesiz parkeden varki okadar dikkatsiz haraketedenler vs bu yola ittiler biziyani..orayi kisisel garajim yaptim
sizinkide iyiymis ugrasmis emek vermissiniz garajiniza
sizinki daha iyiymis hatta
![]()
insanlar bunu yargilayabilir ama okadar cok dengesiz parkeden varki okadar dikkatsiz haraketedenler vs bu yola ittiler biziyani..orayi kisisel garajim yaptim
sizinkide iyiymis ugrasmis emek vermissiniz garajiniza
sizinki daha iyiymis hatta
))
Çok haklısınız yargılayanlar kendileri bilirler önce doğru davranmayı öğrensinler))
aracım icin en guvenlisini yapiyorum kendimce iste mecburiyetten