0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün moral olarak pek iyi değildim cevap yazamadım, bugün bir nebze iyiyim.Bu arada o kadar vakim =/ Napacağım beeeeenn Koltuklara sığamıyorum.
moralinin bozukluğu benden kaynaklı değildir umarım :pşakası bi yana bende bu halden pek memnun değilim :/
Nagihan moderasyona alayım Yeşim'i istersen bir süre susturalım kendisini belki morali bozulup yemeğe başlar 50 kilo olana kadar konuşturmayalım istersen
56 yapsak?
durun durun kaş yapayım derken göz çıkaracaksınız. moralim bozulunca iştahım kapanır benim. 56 diye 36 olacam sonra
Ne desem bilmedim şimdi Benim hanım Kıbrıs'a gittiğinde kendisi ile buluşmanı sağlayım, örnek olsun sana diyeceğim ama aranızda sadece 1 kilo var
1 kilo deyip geçmemeli belki başlangıç olabilir
O zaman daha kötü olabilir çünkü o senden zayıf
İşte aynen budur; Burada yazan değer Psi değil Bar cinsindendir. Lastik ebatına göre bar cinsinden lastik basınç değerleri tablodadır. Aracın yük durumuna göre lastik basınçları arttırılabillir. 44psi dediği muhtemelen en yüksek kullanılabilir değerdir ama bunun genel kabul göreni 40psi dır.2.0bar da yaklaşık 29psi basınç demektir. Önlere, arkadan biraz daha fazla hava basılabilir(2psi kadar) araç hb kasa olduğu için.