0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kardeş performans dersen shellden şaşma, benzinde zannedersin fakat yol gitmiyor diğerlerinide denedim bir ara kafaya takmıştım bu olayı hepsinde depo boş iken 10 liralık alarak uzun yolda denedim en uzun aygaz götürüyor. fakat performans olarak kesinlikle shell bunu diğer kullanıcılarında tespit ettiğini gördüm, sizde deneyin
bende şu anda depoyu doldurup deniyorum.İki depodur shell'den aldım.1 depo ile tamamen ş.içi 195-198 km yaptı.Dün akşam Aygaz doldurdum.Bakalım nasıl olacak.Haftaya yazarım.
Opetten alıyorum memnunum. Ortalama bir depo gaz ile (42 lt) şehir dışı 520-530 km, şehir içi 430-470 yol yapıyorum. İsmini vermek istemediğim büyük bir firmadan aldığım bir depo gaz şehir dışı kullanımda 200 km de bitmişti. Acayiplik nerede bir türlü anlamamıştım.
opet aygaz eurolpg kullanıyorum. şu an performans ve yakıt tüketiminden memnunum. ama bazı istasyonların pompalarında arızalar olabiliyor.bunu çok net gözlemledim.bazıları direk hava basıyor bir süre. aynı istasyondaki pompalarda bile olabiliyor.bir de gazı aldığınız saat çok önemli.sabah saatlerinde yada istasyonun tenha olduğu saatlerde alınan gaz çok yakabiliyor. çünkü pompalara bir süre hava basıyor.dikkat ederseniz pompa gaz basmaya başladığı ana birden lt göstergesi fırlıyor sonra yavaşlıyor.bunları teknik bilgisi olan biri olarak söylemiyorum. sadece sıradan bir vatandaş olarak gözlemlerim bunlar.bilginize
depom 32 lt silindir ama 30lt anca alıyor.
gereken ayarlar yapıldı.Araba sürekli kısa mesafede kullanılıyor.Araba çalıştırılıyor.5-6 km gittikten sonra tam hararet ortaya gelince stop ediliyor.Çünkü okula gelinmiş oluyor.Hergün böyle.Yapacak bir şey yok.Ev ile okul arası yakın olunca mecbur fazla yakıyor.Evden okulada tek dolmuşla da gidilemiyor.
abi 5-6 kilometrede hararetin ortaya gelmesi mübalağa demi benim arabada 2-3km gidince geliyor ortaya :S
kullanılan yere ve motoru sıkıştırmaya bağlı olarak değişir türkaybenim evim tepe bir yerde. sabah çalıştırıp evin önünden hareket edince 3 km gidene kadar arabaya hiç yüklenmiyorum diyebilirim. kendi akıyor. dolayısı ile hararetin yükselmesi biraz daha geç oluyor