0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hortum ile su tutarsan akıp gider hepsi zaten Secom, yüzey gerilimi çalış da gel biraz bence auris ön kaputu baya eğimli, orda pek birikmeyebilir ama tavanda yağmur sonrası aynen ilk resimdeki gibi birikiyor olması lazım.Ne kadar iyi uygulanırsa boncuklar da o kadar yuvarlak olur. Ne kadar yuvarlak olursa da o kadar çok su birikir. Bu nedenle de mesela yağmurdan sonra diğer araçlar daha hızlı kurusa da waxlı araç daha uzun süre ıslak kalır. Boncukların şekline göre ne zaman tekrar cila uygulanması gerektiği de anlaşılabilir.
Yapılan işin sonunda hedeflenen amaç önemlidir.İşlem sonunda kaporta üzerinde kalan su damlaları yazın güneş te ısınıp buharlaşana kadar oluşan ısı nedeniyle,kışın ise suların donması nedeni ile boyaya zarar verdiğini düşünmekteyim.Kendi aracıma geçen yıl Ekim ayında yaptığım cila (Magiaurs nxt) sonucu benzer görüntü oluşmuş,birhayli de keyflenmiştim.Ancak ne zaman ki soğuklar bastırdı,benim keyfim çileye döndü.Her sabah kalkıp temizleyebildiğim kadar temizlemeye çalışıyorum,fakat o damlalar kaya gibi esnemiyordu.Ne zaman güneş açar,hava ısınırsa buzlar ancak o zaman çözülüyor,akabinde temizleyebiliyordum.Biz burda -20 li değerleri çok rahat gördüğümüzden bu bana ders oldu,şimdi mart sonu veya nisan ayı başlarında cila yapıyorum bir yıl idare ediyor
Adam üstümü çizdi atti yahu Başkan linkini attığım konuya bakarsan tavanda da durum aynı.
Yaklaşık 4 yıldır meg nxt 2 kullanıyorum 3-4 ay arayla uygulama yaparım tavandaki görüntü her zaman bu oldu
Ogün parlaklık olarak bişey değişmedi arabada
ogün mahvettin sen beni yaa eğer bu camsı görüntüyü elde edeceksem çeyizleri yenileyeceğim bu gidişle
yanlış fotoya bakmadımsa senin tavanda damla damla olmuş bununla aynı gibi yani.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 24, 2014, 01:38:00aynen eyüp abi.ama kalıcılıgı olarak bu ürün daha kaliteli bizimkinden yüzeyi çeşitli araçlarla daha iyi temizleyip üstüne nxt uygulayıp üstünede gene uygun bir koruyucu çekince görüntü tabi bundan biraz daha farklı oluyor.ozaman cam gibi oluyor işte.
Anlatamiyorum heralde.ogun gozunu seviyim ben damla olmaz demiyorum o kadar birikinti fazla diyorum benim tavanimla buradaki tavan arasındaki farki gormen lazim.[/quoote simdi detayli baktım dedigin gibi seninkinde birazcık daha az.aa urun sekli nedir bilmek lazim sadece wax mi yapti bilmek lazim ayrica alper abinin dedigi gibi bazi yerlerde bosluklar var falan.ama ilk uygulamasi daha bole dusununce iyi yani fenadegil basarili bence ilk daha bu..
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mayıs 24, 2014, 18:11:23Anlatamiyorum heralde.ogun gozunu seviyim ben damla olmaz demiyorum o kadar birikinti fazla diyorum benim tavanimla buradaki tavan arasındaki farki gormen lazim.[/quoote simdi detayli baktım dedigin gibi seninkinde birazcık daha az.aa urun sekli nedir bilmek lazim sadece wax mi yapti bilmek lazim ayrica alper abinin dedigi gibi bazi yerlerde bosluklar var falan.ama ilk uygulamasi daha bole dusununce iyi yani fenadegil basarili bence ilk daha bu..heeh Ürün cok başarılı olduğu icin daha iyi Bi sonuç alinabilirdi