0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daha önceki soruma yanıt alamamıştım. Tekrar sorayım istedim. 2011 Corolla için sağ ayna sinyalim çalışmıyor. Sadece lambasını değiştirmeliyim, yoksa komple değiştirilmeli mi? Maliyeti ne kadardır? 2. olarak da aracım benzinli ve hangi viskoziteli motor yağını kullanmalıyım 5/30 mu 10/40 mı? Teşekkür ederim...
Burak 4age 20V motoru Japonya'dan orijinal olarak getirtti.Düşük km'li bir araçtan sökülmüş.Ankara'da ki düğünümün olduğu gün kargoyla gelmişti.Sadık usta motoru komple elden geçirecekti (son durum nedir bilmiyorum)
Araç çoktandır çalışıyor. Hiç buradan merakınızı giderecek değilim gelin görün.
Daha önce 2011 avensis arka kapılardaki hoparlörler çalışmıyor demiştim.Nedenini buldum önceki sahibi sökmüş yerlerinde hoparlör yok Şimdi sorum şu:Arka kapılara kaç mm hoparlör uyum sağlar?Bunu bilirsem ona göre hoparlör alıp gelebilirim. Bir de Sizlere aracı getirsem döşemeleri siz mi sökeceksiniz yoksa elektrikçi arkadaşa mı yönlendireceksiniz Teşekkürler...
Merhaba.Açıkçası uygun hoparlörün çapı hakkında net bir bilgi veremeyeceğim. Müsaitseniz yarın uğrayın eğer ne alacağınız konusunda kararsızsanız hoparlörü tedarik etmenize de yardımcı olalım. Döşemeleri biz sökeriz.Sevgiler...
Merhabalar,Daha önce yeni dörtnala hiç gitmedim, gittiğim serviste gördüğüm bir uygulamayı yapıp yapmadığınızı öğrenmek için telefon ettiğimde yapmadığınızı öğrendim bunun üzerine eski gittiğim servise gittim. Eski gittiğim serviste yapılan ve sizinde yapmanızı istediği şey aslında çok basit; Motor yağını boşaltıktan sonra motorum dibinde 100-200ml eski yağ kalıyor (2011 Corollada yağ tapası alt yanda tam altta değil bundan kaynaklı) bu yağı bildiğimiz plastik enjektör ile çekmeniz mümkün mü çok zor bir uygulama değil, dediğim gibi gittiğim bir servis bunu yapıyor. Eski yağdan kalan bu yağın üzerine dünyanın en iyi yağını koysanız da daha araba kımıldamadan o yağ kirli bir yağ oluyor. Dediğim uygulamayı yapmanız mümkün mü?
Şu yağ çekme olayı ne oldu.Nasıl bir şeymiş bu ya?Hiç ses yok.
Dörtnal iyi ki de var Ankara'da.Bizi diğerlerinin kurnazlığından kurtarıyor.