0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Düzelmeyecek sac panel yoktur.Ama düzeltilirken ısıl işlem uygulandıgında paslanma direnci olan sac olacak inşaat demiri kalitesinde bir sac.Çok daha çabuk paslanacak böyle olması sizce daha mı iyi.
Bilmedigimden sordum sadece..cok hasarli olmadigindan duzeltilebilir diye dusundum..ama dediginiz gibiyse degismesi en iyisi tabi ki..
Bende Avensisi alırken 3 parça boyalı idi.Sag arka kapı sag arka çamurluk ve bagaj kapagı. İlk akla gelen buradan saglam girmişler mi?Ama baktım üçüde farklı tonda ve üçününde boya hataşarı farklı yani farklı zamanlarda boyanmış hiç düşünmeden aldım.Orjinal olsa ne yazardı?1hafta sonra İzmirde kırmızı ışıkta dururken kamyon yandan sürttü.Sol arka çamurluk ve sol arka kapı panelleri yırtıldı.Bu vaziyette İzmirden Sakaryaya döndüm.Hasarı tamir ettirebilirdim ama servise mutlaka degiştirmek için mücadele edin dedim ve degişti.Degişmeselerdi kafam rahat etmezdi.
Teşekkurler arkadaslar ılgı alakanız için.yetkili servise bıraktım arabayı kaput sol on camurluk far orjınal parçalarıyla degiştırılcek...en garantılı guvenlıklı olanı boyle olcagına karar verdık. umarım pısman olmayız..Bugun servısten aradılar arabanın salıncagı yamulmus.bu kazayla alakalı olcagını dusunmuyorum ama nasıl oldu anlamıyorum.
Janta baktinizmi çizik filan varmi abi ? Cunku su plaka demiri filan carpmis olabilirTekrardan geçmiş olsun
Böyle dikkatsizlikmi olur ben anlamıyorum araç paralel bir şekilde gözükür aynadan bu adam hiçmi bakmamış resimlere göre auris arkada öyle paralel duruyor ben burdayım diye haykırıyor araba resmen , benim aracımada minibüs vurmuştu göz göre göre geri geri gelirken. Geçmiş olsun ne yazıkki şoförlerimiz bu şekilde.
banada cok alakasız geldı acıkcası.janta darbe gormedım.acaba dıkkatsız sofor gerı gerı gelırken arabayıda iteledımı? cunku sadece dokunmayla olusabılcek bır hasar degıl.ıyıce zorlamıskı kaput yamulmuş.