ne palamutu yaaa o bir 96 model gli efsane
kim aksini söyleyebilirki

efsaneye saygı
Ya arkadaşlar AE 101 lerin yanında duran yeni nesil Corolla varya (06 AK 0356) ben ona Palamut dedim.Hamsini yanında duran Palamut gibi dedim.Kimse alınmasın canım....
Katılımcıların isimleri şöyle (Alfabetik sıraya göre)
1-Adil ULUTAŞ (katılacağını umuyorum)
2-Ali YILDIRIM
3-Alper SINAV
4-Ercan OZAN
5-Erhan BARMAN
6-Fatih GÖNÜL
7-Gökhan GÜL
8-Özcan MUSAOĞLU
9-Umut ÇELİKEL
Evet baylar bayanlar (ya eskiden bayan toyotacı arkadaşlar da vardı ne oldu ki onlara) varmı katılmak isteyen...
2-Ali YILDIRIM (şimdiden söz vermiyor ama katılmak için elinden geleni yapacak)
3-Alper SINAV
4-Ercan OZAN
5-Erhan BARMAN
6-Fatih GÖNÜL
7-Gökhan GÜL
8-Özcan MUSAOĞLU
9-Umut ÇELİKEL
Katılmayanlara cezamı versek ne
Hiç belli olmaz, belki bende oralarda olurum. Küçük bir ihtimalde olsa 31'i akşamı Cuam gelip 2'si sabahı Pazar dönme ihtimalim var. Programa göre haber veririm ben yine.
Arkadaşlar sanırım siteye üye değil kendisi. Efsane Corollası olan başka arkadaşlarımız da var onları da getirmeye çalışırız
Tabiki hemen üye bile yapalım
Hakan abi ne demek senide aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız....
Güncel listemiz....
3-Alper SINAV
4-Ercan OZAN
5-Erhan BARMAN
6-Fatih GÖNÜL
7-Gökhan GÜL
8-Hakan ÖZTÜRK (Ankara'da olursa katılacak)
9-Özcan MUSAOĞLU
10-Umut ÇELİKEL
Bu arada buluşma mekanı olarak bir yere karar verilmedii..Görüş ve önerilerinizi bekliyoruzzzz
Yukarıda bir arkadaş söylemiş Eryaman KC Alışveriş Merkezi otoparkı demiş ama bazı arkadaşlar uzak olabilir. Merkezi bir yer olmalı. En azından çoğunluğun kolaylıkla gelebileceği bir yer.
Ankamall desek otoparkı 7/24 dolu oranın. Buluşmak imkansız
Eger bahçeli tarafında takılacaksak Toyanın önünde toplanalım yok eryaman etimesgut tarafı denilirse liderin önünde buluşalım ne diyosunuz arkadaşlar
Toyanın önü bana uyar:))) Eve 500 mt
Haberleri takip ediyorun kesin karar çıksın dershane durumuna göre ben de gelirim
Evet beyler Lider Toyota'nın önü de güzel. Gerek Sincan-Eryaman tarafından gerekse diğer taraflardan gelecek arkadaşlar için de orta nokta olur. Ayrıca Toyota Plaza'nın önünde karizmamız olur
Evet arkadşlar hadin görüşleri belirtin netleştirelim şu işi Lider mi Toyan mı
Arkadaşlar oylama başlamışdır. buluşma yerini tayin ettikden sonra programıda belirleyecez

)
3-Alper SINAV
4-Coşkun Demiratı (netleşince dersane durumuna göre katılacak)
5-Ercan OZAN
6-Erhan BARMAN
7-Fatih GÖNÜL.................................................................................................. Toyan veya Lider fark etmez,
8-Gökhan GÜL................................................................................................... Lider uygundur,
9-Hakan ÖZTÜRK (Ankara'da olursa katılacak)
10-Özcan MUSAOĞLU
11-Umut ÇELİKEL
Lider veya Toyan benim içinde farketmez.Hipodromda buluşma şansımız nedir acaba....İzinle falan mı giriliyorr...Yada Toyan - Reis ikilisinden biri buluşma sponsorumuz olsa nasıl olur.Diğer Toyota kullanıcılarınıda davet etse falan filan işte...