Demek tarih önceden yazılmış.
Tarih çook yazıldı özellikle adana dolaylarında meşhur bunlar bizim arkadaşın kardeşinde vardı
İlke biiskletçi olarak bendende bir tavsiye bisikletin üzerinde ki tüm gereksiz agırlıkları sök, hatta çift amörtisörlü bisiklet bile gereksiz agırlık boyle bir proje yapacaksan 10 20 lira arasına bile hurda bisiklet bulabilirsin lasitkleri vs kendinden kullanırsın önemli olan hafifletmen.
Tarih çook yazıldı özellikle adana dolaylarında meşhur bunlar bizim arkadaşın kardeşinde vardı
İlke biiskletçi olarak bendende bir tavsiye bisikletin üzerinde ki tüm gereksiz agırlıkları sök, hatta çift amörtisörlü bisiklet bile gereksiz agırlık boyle bir proje yapacaksan 10 20 lira arasına bile hurda bisiklet bulabilirsin lasitkleri vs kendinden kullanırsın önemli olan hafifletmen.
Tavsiye için tesekkur ederim abi. Projeyi iyice kesinlestirim o zaman yaparim oyle abi
Abi arabayı vermiyorlar en sonki olaydan sonra. Hemde bir uğraş olacağı için vakit geçireceğim. Abi peki şöyle çalıştıramazmıyız. Bisikleti hareket ettirerek? Yani bir nevi arabayı vurdurma gibi.
Olur tabi, hatta eski motosikletleri hatırlatsan, pedal gibi birşeye sert bir biçimde basınca çalışırdı, yani arka tekeri kaldırıp, pedala yüklenerek bile çalışır...
Olur tabi, hatta eski motosikletleri hatırlatsan, pedal gibi birşeye sert bir biçimde basınca çalışırdı, yani arka tekeri kaldırıp, pedala yüklenerek bile çalışır...
Tesekkurler abi. Bu is iyice kafama yatti yazın yapacagim sanirim
Bende de vardi boyle bir dusunce sonra yaparsam olecegime karar verdim olurdu yani

ozellikle 96 km/h hiz yapinca dedim benim isin sonu hayirli degil vazgecmistim birde bir ara arkayi 6dan 10cikartip vitesi 40 yapma dusuncem vardi ama iste yine olumle oynadigimi dusundum biraktim bosver ilke yapma boyle seyler
Kardeşim kendini geliştirmen açısından motor takman iyi bir şey ama kullanmayı da planlıyorsan benim tavsiyem bir motor alman olur .
Kardeşim kendini geliştirmen açısından motor takman iyi bir şey ama kullanmayı da planlıyorsan benim tavsiyem bir motor alman olur .
Abi arabayı vermiyorlar bizimkiler, araba almama izin vermiyorlar(full kendi paramla alsam dahi), motoru hayatta aldırmazlar. Hem bu proje zevkli olacak

Abi simdi ben bu bisikletle bu agir haliyle günlük 12 km yol yapıyorum yazın sürmek amaclı. Dönüşte çok fena yoruluyorum. Motorda bir nevi takviye olur
Bende de vardi boyle bir dusunce sonra yaparsam olecegime karar verdim olurdu yani
ozellikle 96 km/h hiz yapinca dedim benim isin sonu hayirli degil vazgecmistim birde bir ara arkayi 6dan 10cikartip vitesi 40 yapma dusuncem vardi ama iste yine olumle oynadigimi dusundum biraktim bosver ilke yapma boyle seyler 
Hep arabasızlıktan oluyor bunlar
Saka bir yana ya vakit geçirmek amaclida yapmayı düşünüyorum. Evet riskli birşey ama yinede yapmadan duramayacagim

Bir kerede olsa surmeliyim yapip.
Bosver motoru falan ilke spor yapmis olursun bende arabaya ara vermeyi dusunuyorum artik eski sportifligime geri donmeliyim okul 4 km arabayla 10 dakika (tabi 5 dakikayada indirdigimde oluyor

) bisikletle 8-9 dakikada varabiliyorum kestirme kullanarak

harcadigim benzine bile degmiyoe bisiklet candir
Abi arabayı vermiyorlar bizimkiler, araba almama izin vermiyorlar(full kendi paramla alsam dahi), motoru hayatta aldırmazlar. Hem bu proje zevkli olacak
Abi simdi ben bu bisikletle bu agir haliyle günlük 12 km yol yapıyorum yazın sürmek amaclı. Dönüşte çok fena yoruluyorum. Motorda bir nevi takviye olur
Kardeşim madem öyle dikkat et . Kaza geliyorum demiyor ve her şey bir anda oluyor sen farkına vardığında iş işten çoktan geçmiş oluyor .
Aynen. Bisiklet candir. Hele bir de motor takılmış ise
Kesinlikle katılıyorum
Dün gece çıktım biraz dolaştım çarşıyı birbirine kattım eğlendim baya arabayıda bıraktım sadece antremana gideceğim günlerde kullanıyorum o kadar
ben anlamadim. guc nerden aktariliyor.
Abi motor direkt lastiğe veriyor sanki gücü. Yani motorun altında lastiğe sürten parca ile sanki