0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufuk bey benim jant ları bulmazsa elegant janti ni bütün dosyalari ortaya çıkaracağım.
Ufuk Beyi yerinden edelim ki, İç Anadolu'ya doğru gelsin. Beddua gibi oldu, bu da. Dürüstlük her zaman kazanır. Allah, iyilerin işini gücünü rast getirsin. Benim de bakım öncesi filitre vs. almayı düşünüyorum. Buradaki ustalar gıcık olmazsa tabii.
Karadenize de istiyoruz
Türkiye turuna çıksın belli zamanlarda
Kendisinden hiç alışverişim olmamasına rağmen bana da zamanında çok yardımı dokundu.. Sağolsun, Allah gönlüne göre versin..
Hocam inanın İstanbuldan öyle sıkıldık, öyle bunaldık ki, nereye gideceğimizi şaşırıyoruz ama o kadar kolay olmuyor ne yazık ki :(Biz de istiyoruz :)Bu seferde "adama bak, yerinde durmuyor" derler Mutlu bey :)Allah razı olsun Fehmi bey, Aurisi unutmadık Mercedes nasıl? Sorun yoktur inşallah?
Çok sağol Ufuk..Mersonun maşallahı var 2 senedir tadına doyamadım ama satılığa çıkardım nasipse ev almayı düşünüyorum.. ilerde kısmetse tekrar alırız..
Hayırlısı olsun, bazı araçlar oluyor, insanın hayatından geçip giden ve gerçekten resmen yer ediniyorlar ama "Dünayada mekan, ahirette iman" diye de boşuna dememişler, belki daha iyi belki daha kötü ama araç her zaman alınır, dert etmeyin.
Tuncay abi, orijinal kutuları senden alıyoruz ya konuşturma beni Abim jantların hazır, fotoğraf bekliyorum yarın göndericem kısmetse.
Ufuk abi vw piyasasinada gir. Inan toyotadan cok kazandırır. 10 saniyede bir parca satarsin Hele ben daimi musterin olurum her ay en az 1000 tl lik parca aliyorum:D
Dert etmiyorum, çok şükür zorunluluktan değil keyfiyetten satıyorum.. Allah can sağlığı versin, yine alırız inşallah.. ama tadı damağımda kaldı Neyse konu dağılmasın.. bu arabayı satarsam herhalde yaris falan alıcam, tem oto uğrak mekan olur artık
Toyotalar nadir arıza çıkan araçlar hepimizin bildiği üzere ,zaten bir çoğumuz bakım için ihtiyaç duyuyoruz genellikle ,tabi bazı önemli durumlarda olunca yardım alınıyor kendisinden ..Ben İstanbulda olamama rağmen kendisinden bazen malzeme tedariği için görüşüyorum.Yeni üye olan birçok arkadaşı buradan çok yönlendirdiğim oldu.Gelecek bakımı İstanbulda bulunduğum zamana dek getirmeye çalışacağım bakalım ,hem yüz yüze tanışma fırsatıda olur ,İnşallah..
VWden ziyade bir Honda yada Mazda girişimciliği bekliyorum. Nede olsa Japon kardeşliği var. Toyotadan vazgeçtiğime tek bu sebeple üzülüyorum. Kaliteli ürün satan Ufuk bey gibi işine aşkla yapan birine denk gelemedim henüz. Geçtiğimiz günler internet üzerinden buji sparişi verdim ve üstüne basa basa ürün kodunu tekrar etmeme rağmen gitmiş Civic bujisi göndermişler. Geri yolladım bakalım doğrusu gelebilecek mi?
Süpermen @Ufuk Sönmez (16363) Şaka bir tarafa iyi ki varsın kardeş, bak sevenin de çok! Ona göre.Bir gün ayarlayalım da gene çorba içelim
Ufuk Bey'den Toyotam için parça alıyorum. Tabi bin tane soru soruyorum. Hepsine üşenmeden sıkılmadan cevap veriyor.Teşekkürler Ufuk Bey. İstanbul değilde en azından İzmir'de bile olsa Marmaris'ten üşenmeden giderdim bakımlara. Ama bir gün denk getireceğim İstanbul'da...
Süpermen @Ufuk Sönmez (16363) İlk fırsatta Yalnız sohbetsiz olmaz Zati tadı damağımda kalmıştı