0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ankara'da ben Shell'den alıyorum. Konya yolu üstünde Hacıbaba Kebap yanındaki Shell'de 2.50 TL Yıkama da yapıyorlar.Ama Ankara'da en ucuz yer Ostim'de Serhat'ta Milangaz var en son 2.30 TL idi diye hatırlıyorum. Aynı cadde üzerinde PO da 2.30 - 2.40 arası..
milangaz iyidir.ben shelle daha iyi performans alıyorum milangazdan.2,27den 2,32gibi birşeye çıkmış olması lazım sanırım.tavsiyeederim.istanbul yolundaki milangaz ve po iyi metro alışveriş magazasının karşısındaki çaprazında kalıyor.
Ben de ordaki milangazdan almayı düşünmüştüm hatta tavsiye bile etmişlerdi ama ne bileyim emin olamıyorum. Aslında bi ara alıp denemek test etmek lazım tabi yolumuz düşerse..
ankamall karşısındaki kadoilde çok güzel.oda milangaz veriyor.biraz daha pahalı sanırım 2,30dan ama güzel gaz.ama istanbul yerindeki metronun karşısında çaprazında birtane po 2tane milangaz var 3yerde çok güzel.oranın dışında mecbur kalmadıkça(daha kalmadım)hiç gaz almam.gerçekten güzel shellden bence iyi yani
Ankamall'un ordaki milangaz tam yol üstüm. Kadoil daha uygun ama güvenilir mi bilemem. Milangaz 2.33 felandı en son..
istanbul yolundakileri keşfetmeden önceki favori yerimdi kadoil benim ve tahmininiz daha çok kalabalık oluyor eminolun.ben fazlasıyla memnun kaldım ordan ama artık uzagım oraya(eryamanda oturuyorum)ben ordanda çok memnun kaldım senelerce ordanda gaz aldım.ben nezaman buraları keşfettim shell paravermeyi kestim sadece benzin alıyorum shellden.deneyin bi tavsiyeederim denemekten birşey çıkmaz.sakin kullanırım aracımı 90ı hiç geçmem 460km nin altına düşmüyorum bir depo ile ensonki rakamı yazmak istemiyorum zaten 470km yol yapmışlıgım var.aracın akıcılıgıda iyi.
Peki milangaz heryerde aynı mı? İstanbul yoluna yolum düşmüyor en azından ankamall den alırım diye soruyorum..
Bayramda adapazarına geçtim kipa yanı diesell.den 2.29 tl.den depoyu fulledim