ŞİŞLİ FULYA BP 2.96 (FULYA VİTAL KARŞISI )
ŞİŞLİ ENDÜSTRİ MİSLEK LİSESİ KARŞISI OPET 3,08
İKİTELLİ ORGANİZE SANAYI GİRİŞİ PETROL OFİSİ 3,10
Turgay bey form kuralları gereği büyük harfle yazının tamamını yazmak yasaktır (bağırmak anlamına geliyor) yorumunuzu küçük harflere çevirmenizi rica ederim iyi forumlar
Bulunduğum yerde tek petrol var. Lpg 4.10'du 3.990'a düşürmüş. 😐
Bulunduğum yerde tek petrol var. Lpg 4.10'du 3.990'a düşürmüş. 😐
Yaşar bey bence siz marşa bile basmayın abi o nedir ya 4.10 benzinde binsen daha iyi
Yaşar bey profilinizdeki yerde yaşıyorsanız 3 istasyon görünüyor. Ayrıca pompa fiyatlarının üst sınırı var diye biliyorum. O istasyonu firmasına şikâyet ederseniz gereken yapılır.
Günlük binsem halim duman olurdu Ümit bey ayda 2/3 kez anca kullanıyorum. Ersin bey profildeki yer memleket orada sıkıntı yok. Erzincan'ın 2000 nüfuslu İliç ilçesinde kalıyorum işim gereği.
Ceyhan’da bugün itibarıyla gördüğüm 2.89 tl en ucuz olan fiyat
Sakarya Serdivan Gündoğar petrol 2,89
Yazlık PO Spor Salonu yanı 2,99
Korucuk yolu Shell 3,19
Dün mamaktan - siteler tarafına giderken bir şey dikkatimi çekti yalaşık 100-200 mt aralıklarla 3 farklı istasyon gördüm opet , PO , ötekini unuttum fiyat farklılıkları oldukça şaşırtıcı biri 2.89 biri 3.05 öteki 3.20 ve hepside bilinidik marklar
Korucuk yolu Shell 2,95 TL
Opet Erdemli Kumkuyu mahallesinde Lpg 3,15tl
Ordu - Giresun Karayolu Aytemiz 2.95 TL
Giresun - Ordu Karayolu Milangaz 2.99 TL
Ordu Sınırları İçerisinde Ordu İli Girişinde İki İstasyonda.....
Giresun - Bulancak Karayolu Üzeri Bulancak Girişi Talipli BP 3.22 TL
Ankara'da uygun fiyatlı istasyonlarda güncel fiyat ne kadar acaba.
Zonguldak ile Bartın'ı Ankara'ya bağlayan karayolunun Devrek ilçesi girişinde bizimgaz litresi 3,39 TL.
selimpaşa energy 2.76 istanbul ve tekirdağ istikametine karşılıklı istasyonlar
fulya otim yukarısı energy 2.86
Ankara'da uygun fiyatlı istasyonlarda güncel fiyat ne kadar acaba.
Ağustos başında ankara ostimd2ie milangaz 2.74 ,konya yolundaki bp de 2.89 idi..çok uygun fiyatlar. Ankaralılar şanslı, ahrıca konya yolu kadoil cuma günleri halk günü yapıyor %5 indirim oluyor.
Bunun yanısıra izmir aliağa civarında da lpg litresi 2.80-2.90 arası değişiyor.Hatta geçen dikkatimi çekti, shell 2.80 e veriyor yanındaki oğet 3.15 e satıyorken 2 3 gün önce geçtim opette fiyatı 2.80 e çekmiş.
Ağustos başında ankara ostimd2ie milangaz 2.74 ,konya yolundaki bp de 2.89 idi..çok uygun fiyatlar. Ankaralılar şanslı, ahrıca konya yolu kadoil cuma günleri halk günü yapıyor %5 indirim oluyor.
Bunun yanısıra izmir aliağa civarında da lpg litresi 2.80-2.90 arası değişiyor.Hatta geçen dikkatimi çekti, shell 2.80 e veriyor yanındaki oğet 3.15 e satıyorken 2 3 gün önce geçtim opette fiyatı 2.80 e çekmiş.
İndirimli veren yerlere fazla itimat etmeyin az km yapıyor,defalarca oldu test ediyorum indirimli aldığım yer depoda 70 km az gidiyor gidilen yol aynı güzergah hergün işe gidip geliyorum 11 yıldır yolun çukurların bile ezberledim devamlı Shell den alırım yol üzerindeki istasyon 3.29 dan (güncel) satıyor şehir merkezi 2.89 ama bir depoda daha az yol yapıyor yani aynı paraya geliyor.
İndirimli veren yerlere fazla itimat etmeyin az km yapıyor,defalarca oldu test ediyorum indirimli aldığım yer depoda 70 km az gidiyor gidilen yol aynı güzergah hergün işe gidip geliyorum 11 yıldır yolun çukurların bile ezberledim devamlı Shell den alırım yol üzerindeki istasyon 3.29 dan (güncel) satıyor şehir merkezi 2.89 ama bir depoda daha az yol yapıyor yani aynı paraya geliyor.
Arada 40 kuruş var,yüzdeye vurursak %12 13 ucuz diğeri..shell in yakıtları genel olarak kısa menzilli zeten.benzini de aynı dizeli de aynı. Özellikle dizeli benim eski araba içip bitiriyordu hüpletiyordu resmen.ben defalarca test ettim, bp menzil bakımından diğerlerinden ayrı..
Arada 40 kuruş var,yüzdeye vurursak %12 13 ucuz diğeri..shell in yakıtları genel olarak kısa menzilli zeten.benzini de aynı dizeli de aynı. Özellikle dizeli benim eski araba içip bitiriyordu hüpletiyordu resmen.ben defalarca test ettim, bp menzil bakımından diğerlerinden ayrı..
Evet dediğiniz gibi %40 şık fark var ama durum malesef öyle sadece shellde değil daha önce Tofaş varkende Po dan alıyordum iki istasyon arasında bariz fark vardı pahalı olan yerden aldığımda yine aynı km fazlalığı oluyordu dikkatimi ta ozaman çekti ve pompa çalışanına sordum sahibinide tanırım dürüst birisiydi neden fazla gidiyor fark nedir ikiside PO istasyonu dedim adamın cevabı siz ucuz diye aldanıyorsunuz ama kimse durduğu yerde zararına mal satmaz çok ucuza satan yer yazlık kışlık kesafat ayarı yaptırmıyor siz pompada 1 lt aldığımızı sanıyorsunuz ama eksik veriyor demişti daha sonra 2 kez test ettim dediği gibi malesef 35 lt gaz aldım ama diğer pahalı olan yerin yaptığı km'yi yapmadı,LPG sıcakta ve soğukta yoğunluğu değişiyor onun için kesefat ayarı yapılması gerekiyor en son aldığım depo tamamen bitti ve 20 TL'lik 3.29 dan gaz aldım klima açık dik rampalı yolda ve şehir içinde 90 km gitti yani km'de 22 kuruşa tekabül ediyor,şuandada 30 TL'lik 2.89 dan aldım yine takip edicem bakalım buraya yazarım yine, ayriyeten Shell yakıtları performans odaklıdır az götürmez daha performanslı çalıştırır ona göre kullanırsanız daha az gaza basarsınız araç daha az yakar.
Ankara Batıkent Jandarma girişi PO 3.29krs, yanındaki opette o civarda. Mamak Samsun yolu Boğaziçi dönüşü oncesi PO 3.24 Aygaz 3.24 ben po tercih ediyorum 107000kmdir LPG li olan diğer aracımda arıza lambası yakmıyor