0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ŞİŞLİ FULYA BP 2.96 (FULYA VİTAL KARŞISI )ŞİŞLİ ENDÜSTRİ MİSLEK LİSESİ KARŞISI OPET 3,08İKİTELLİ ORGANİZE SANAYI GİRİŞİ PETROL OFİSİ 3,10
Bulunduğum yerde tek petrol var. Lpg 4.10'du 3.990'a düşürmüş. 😐
Ankara'da uygun fiyatlı istasyonlarda güncel fiyat ne kadar acaba.
Ağustos başında ankara ostimd2ie milangaz 2.74 ,konya yolundaki bp de 2.89 idi..çok uygun fiyatlar. Ankaralılar şanslı, ahrıca konya yolu kadoil cuma günleri halk günü yapıyor %5 indirim oluyor.Bunun yanısıra izmir aliağa civarında da lpg litresi 2.80-2.90 arası değişiyor.Hatta geçen dikkatimi çekti, shell 2.80 e veriyor yanındaki oğet 3.15 e satıyorken 2 3 gün önce geçtim opette fiyatı 2.80 e çekmiş.
İndirimli veren yerlere fazla itimat etmeyin az km yapıyor,defalarca oldu test ediyorum indirimli aldığım yer depoda 70 km az gidiyor gidilen yol aynı güzergah hergün işe gidip geliyorum 11 yıldır yolun çukurların bile ezberledim devamlı Shell den alırım yol üzerindeki istasyon 3.29 dan (güncel) satıyor şehir merkezi 2.89 ama bir depoda daha az yol yapıyor yani aynı paraya geliyor.
Arada 40 kuruş var,yüzdeye vurursak %12 13 ucuz diğeri..shell in yakıtları genel olarak kısa menzilli zeten.benzini de aynı dizeli de aynı. Özellikle dizeli benim eski araba içip bitiriyordu hüpletiyordu resmen.ben defalarca test ettim, bp menzil bakımından diğerlerinden ayrı..