0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir daha Toyota zor olur gibi. (Bana gore 2006 dan sonra ürettiği arabaların kalitesini düşürdü)Eğer biraz daha iyi imkana sahip olursak. Hastası olduğum BMW 3 veya 5 serisinden bir araç alırım
İlke iyiki araban 2006 model ya 1997 model olsaydi herkes senin tavsiye ne uysaydi ne olurdu halimiz bütün Toyotalar elde kalirdi
Ama doğru degilmi ? E12 den sonra kaliteyi bozmadimi?
Hacı nereden baktığına bağlı, bana göre e12 dede çok bozuk kalite, ve ciddi zayıf bir araba, ama objektif bakıp satış dönemindeki rakiplerini düşündüğünde, çok makul bir araba. Bence 92-94 arası gelen japonlar çok iyiydi, 93-97 arası sağolsunlar bizimkiler, arabanın ergonomisinden çalıp sattılar aracı, bu önü yuvarlak farlı kimsenin beğenmediği kasa ve sonraki kasa , e11 oluyor sanırım 2002 ye kadar oldukça iyiydi. Arabalar hafif olmasına rağmen, çok daha toktu. 2006dan sonrada firma, yoğunlukla japon felsefesinden kopup, daha tok, ve donanımlı araçlar üretmeye başladı, araçlara dışardan bakınca bile hatları bunu kolayca gösteriyor. Süspansiyonlar yumuşadı, yalıtım iyileşti. ben sadece 93 model ve 2005 model toyota kullanabildim. Ama çok açıkca söylerim, yeni kasalar, e12 den çok daha iyi. ama bir ae101 in, ergonomisi yok hiçbirinde.
Abi burda tek katılamayacağım nokta e12den itibaren süspansiyonlar sertleşmeye başladı e11 aşırı yumuşak mesela virajda yatıyoruz bildiğin aynı virajı e12 ile yaptığımda benim aracım kadar yatmadığını gözlemledim
Ae101 sorunsuz olduguna katiliyorum abi. E12 sen sonra kronik sorunları daha agir olan e14 ler olduğu için e12 en son az sorunlu araç olduğunu düşünüyorum. E16 lar ise daha yeni bir araç olduğu için yorum yapamayacagim. Sebebi ise sorunlar zamanla ortaya ciktigi için. Abi bu benim düşüncem. Ama herkesin düşüncesine saygı duyarım.
2008-2009 Mercedes E200 e2 kasa bence Mercedesin yaptığı en şık araç
Gerçekten öyle.
Nasip olurda birgün alabilirsem eğer...Mutlaka cabrio bir aracım olsun istiyorum...