0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bunlar sabah fotograflari.en gec iki gun sonra tekrar daha net gece fotograflari cekip aticam eger fotolar yeterli olmassa.maksatguzel seyleri ppaylaşıp yardimci olmak.telden girdigim icin yazim hatalarimdan dolayi varsa ozurdilerim simdiden.urune zaten lafım yok gerçekten memnunum ama sirketin ilgisi alakası hizmeti gercekten cok iyi.
işte şimdi canlandı kafamda çok teşekkürler ilginize yordum sizi söylediğiniz gibi ürün sahipleri çok ilgili sonrasında veya montaj sırasında arayın bizi merak ettiğiniz yapamadığınız birşey olursa diye en kısa zamanda sipariş edip bu konu başlığı altında paylaşacam ilginize teşekkürler
Teşekkürler bilgiler için. 2-3 aya kadar böyle bir şeyi gerçekleştirme ihtimalim çok kuvvetli. O zaman sizi rahatsız ederim gene. Kapı eşiklerine gelince, valla hiçbir çekinceniz olmasın. Bende çok düşünmüştüm doğruyu söylemek gerekirse internette araştırdım ama çok fazla foto da görememiştim. Siteden bir kişi yanılmıyorsam 2011 model idi taktırmış 2-3 seneden beri sıkıntı olmuyor diye yazmıştı. Bu laf cesaretlendirdi ve taktırdım. Eşikteki plastiğin üstüne yapıştırılıyor. Cuk oturuyor. Kapı swiçlerine verin demiştim ustaya o da öyle yapmış. Kapıları açınca da hoş bir hava oluyor, sanki arabanın orjinalinden parçası gibi. Sonradan takıldığı hiç belli değil
Fotoları bekliyoruz o zaman... Tekrardan hayırlı olsun.
bugun vitesin uzunlugundan kıllanarak ürünü komple tekrar söktüm ve aslında nekadar yanlış taktıgımı farkettim topuzu yuvaya tam oturtamadıgımdan körük çok kısa kalmış ve dolayısıylada ürün tümden yerine oturmamış aslında. yeni fotolarını çekip eklicem ama ürün hatasız 1.sınıf malzeme ile şuan oldukça küçük ve tatlı durumda göz zevkimi tekrar yeniledi
Net ıste kırıkmıs yok
Zeki suan disardayim bu gece fotolarla birlikte daha ayrintili cevap verecem.cercevenin dislerimi eskidi yada kirilmaya yakin onumu demek istedin biraz daha net sole hemen halledelim
ya bu konsolun 10cm yukarda olması lazım