Gönderen Konu: CoRoLLa KaRdEşLiĞİ  (Okunma sayısı 5650 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • lord of the tarmac..
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
Ynt: CoRoLLa KaRdEşLiĞİ
« Yanıtla #40 : Mart 17, 2009, 19:36:40 »
ben farları kendim yaptırdım Türkiyede bulamzsın kendin yaptırman lazım,eğer yurtdışında varsa onu getirebilirsin ama ben çok araştırdım ve yokkk toyotanın her parçası gibi,bi kaç sene sonra gelebilir belki.Eğer yaptırmak istiyorsan yardımcı olurum ben kendim yaptırmadım ama ismail herşeyini kendi  yapmış ve çok güzel olmuş canlı olarak gördüm.
banada yardımcı olursan cok sevınırım bende ıstıyorum waktım olsa atlayıp gelıcem hayırlı bı ıs ıcın gun sayıyorum:)nasıl ayarlaya bılırız neye maglolur bılgı werırsen super olur..
KEMER MOTOR SPORLARI KULUBU.       

K.M.K

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mart 17, 2009, 19:36:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mart 18, 2009, 08:50:29 »
banada yardımcı olursan cok sevınırım bende ıstıyorum waktım olsa atlayıp gelıcem hayırlı bı ıs ıcın gun sayıyorum:)nasıl ayarlaya bılırız neye maglolur bılgı werırsen super olur..

Ramazan Bey, "W" harfini kullanmadan yazarsanız bizleri daha az yormuş olursunuz :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • TRD
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #42 : Mart 18, 2009, 12:47:29 »
Arkadaşlar Corolla kardeşliği ne yaa .. biz üvey evlat mıyız.. :) Bi de biribirine hiç benzemeyen kasalar , motorlar.. bi bakıyorsun hepsi corolla .. Öteki tarafta aynı kasa, aynı motor birkaç aksesuvar değişmiş.. Biri corona, biri carina ötekisi avensis.. Resmen böl ve yönet politikası mıdır nedir. Yalnız kaldık sahipsiz kaldık .. :)

Haa şunu da söylemezsem içimde kalacak. Corolla'ların bazısına kurbağa diyorsunuz tutmuyorsunuz ondan sonra kendi arabanıza o kocaman yuvarlak mercekleri takıyorsunuz o beğenmediğiniz kurbağaya benziyor.. O zaman nedense çok beğeniyorsuz.. Kurbağa olmuyo mu o zaman sizinki de.. :)
(Hadi bakalım ben de size nifak soktum şimdi :) ne yapacaksınız bakalım..)
evet ahmet abi çok iyi değinmişin konuya valla haa süper bendede dediğin kurbağa gözlüden var kimiside (böcek kasa) diyo çok memnunum ama carina corona avensis çok iyi arabalar dişli araba gerçekten...
toyota corolla linea luna AC special

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mart 18, 2009, 13:49:41 »
Yazdıklarım şakaydı tabi insanların dostluğu kardeşliği mutluluk verir bize sadece.. :) Ama şaka bir yana ben yuvarlak gözlü corollaları gerçekten seviyorum. Bence çok şirin bir görünüşü var. Hatta yanlış bilmiyorsam kasası biraz daha sağlam eski modellere göre. Sırf görünüşünden dolayı ucuzsa kelepir demektir ileride almayı düşünebilirim bile.
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • TRD
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #44 : Mart 24, 2009, 18:53:39 »
ben memnunum abi valla.
toyota corolla linea luna AC special