0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben farları kendim yaptırdım Türkiyede bulamzsın kendin yaptırman lazım,eğer yurtdışında varsa onu getirebilirsin ama ben çok araştırdım ve yokkk toyotanın her parçası gibi,bi kaç sene sonra gelebilir belki.Eğer yaptırmak istiyorsan yardımcı olurum ben kendim yaptırmadım ama ismail herşeyini kendi yapmış ve çok güzel olmuş canlı olarak gördüm.
banada yardımcı olursan cok sevınırım bende ıstıyorum waktım olsa atlayıp gelıcem hayırlı bı ıs ıcın gun sayıyorum:)nasıl ayarlaya bılırız neye maglolur bılgı werırsen super olur..
Arkadaşlar Corolla kardeşliği ne yaa .. biz üvey evlat mıyız.. Bi de biribirine hiç benzemeyen kasalar , motorlar.. bi bakıyorsun hepsi corolla .. Öteki tarafta aynı kasa, aynı motor birkaç aksesuvar değişmiş.. Biri corona, biri carina ötekisi avensis.. Resmen böl ve yönet politikası mıdır nedir. Yalnız kaldık sahipsiz kaldık .. Haa şunu da söylemezsem içimde kalacak. Corolla'ların bazısına kurbağa diyorsunuz tutmuyorsunuz ondan sonra kendi arabanıza o kocaman yuvarlak mercekleri takıyorsunuz o beğenmediğiniz kurbağaya benziyor.. O zaman nedense çok beğeniyorsuz.. Kurbağa olmuyo mu o zaman sizinki de.. (Hadi bakalım ben de size nifak soktum şimdi ne yapacaksınız bakalım..)