0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
E12'lerin el freni balatasi hastalığı gibi geldi.
özellikle ufuk abi için yazıyorum.dün gece enson arabayı 1.viteste be elfreni çekip bıraktım bu sabah küçük bir mesafe için kalktım müzik dinlerken bir anda araba havalansın biraz diye camlarım açıktı ve o sesi duyar gibi oldum direk müzigi kapattım ve gene başladım dinlemeye birgüzel çan sesi gibi maşallahı vardı.biraz gergin kalktım bugun ve direk saga çekip birazcık sıkı bir şekilde elfrenini çektim durup biraz bekleyip gene biraz sıkı şekilde bıraktım.kalktım ve özellikle 2 viteste gittim gidecegim yere yavaş yavaş.ses kesildi.
Ogün, tekerleği söküp bir baktır ne olduğu ortaya çıkacak zaten
abi duruma göre biraz bekleyecek belki 1 ay falan oyüzden.aciliyeti olan birşey ise yaptırayım ama bu ay biraz kabarıgım 1ay falan bekleyecek yoksa.belkide 2 ay falan.söktürdün mü şimdi usta dicek kesin yapalım yapalım böle olmaz şöle zararı var böle zararı var vs vs..
Belki fazla maliyetli sorun değildir Ogün, en azından teşhis koydur. Bence geciktirme ötelersen belki de disklere zarar verecek daha fazla iş açacak başına.
Kurtuldun mu abi çan sesinde
hallettik yaa komple söküp temizledik bir güzel.şimdilik hiçbir ses yok çok şükür
Sevindim abi en büyük sıkıntın bu olsun
E12'lerin el freni balatasi hastaligi gibi geldi.
eyvallah teşekkürederim :)hepimizin sıkıntıları küçük çaplı olsun inşallah.
Arada balata spreyiyle temizle. Balataları vs sökmeden dıştan sıksanda içeri etkiliyor aralara giriyor kendi. Ben 404 ile temizlemiştim pırıl pırıl oluyor. Ama üstünde jant takılıyken yapma kirler çıkmıyor sonra ben pastayla çıkardım janttaki kirleri. Ne sonax ne atas forlega deterjanlar çıkartamamıştı. Şundan kullanmıştım hem fiyatı uygun hemde güvenilirhttp://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=otev8690725444634&categoryId=20035741&sku=OTEV8690725444634&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=CMPf0sDw974CFcbKtAoduRQANA
herkeze iyi akşamlar iyi forumlar öncelikle.bugun başıma ilk defa gelen bişeyi paylaşmak ve fikirlerinizi almak istedim.aracım 2002 corolla sol sedan.ilkdefa bugun hangi taraftan oldugunu anlamasamda arka lastiklerin ordan abartısız filmlerdeki kilise çanları gibi şiddetli belli anlaşılır bir ses geldi.1-2 vitesde trafigin göbeginde yavaş seyir halindeyken.teyp i kapa dinle camlar açık olmasına gerek yok.aynı sesin daha kısıgı arabayı ilk çalıştırdığımda(boşta çalıştırıyorum arabayı)vitese geçirirkende yapıyor.çok daha kısıgı ama.nedeni hakkında bilgisi düşüncesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.konuyu dogru yeremi açtım bilmiyorum ilkkez konu açtım yeni üye sayılırım.yanlış yer ise şimdiden özürdilerm
Aracı vitese geçirirken herhangibir zorlanma oluyormu? vitesi 1 e takarken ses geliyormu?