Gidip yerlerinde örnek uygulamaları görmekte fayda var.
Doğru söylüyorsunuz,görüp dokunup deneyip almakta fayda var ama ben istanbulda değilim ki

Ama bu sene bir ara gitme planım var, bakalım.
hepsi 250 tl ye mal oldu. maşpiyel derken yanlış olmuş ön tampon alt çıtası demek istedim. pazar günü uygulama yapacağım arkadaşlar fotoları paylaşacağım sizlerle.
uygulamayı yaptım ancak yükleyemiyorum her defasında hata veriyor arkadaşlar.
Yardım isterseniz fotoğraflarınızın linkini yollayın
Yada fotoğraflarınızı mail atın yardımcı olayım
Kaan kardeşim teşekkür ederim. Bu fotoları aceleden çektim pek detaylı olmadı.çünkü otoparkta biri tamponuma çarpmıştı

jantlar focus jantına benziyor ama daha farklı corollaya göre malum çok seçenek yok ve en çok hoşuma giden bu oldu. Kısa sürede fotoları çekip paylaşırım.
hadi ya,çok geçmiş oldun abi.önemli birşey yoktur inşallah ? evet seçeneğin az olduğunu biraz araştırınca farkettim bende

ama orjinali daha mı iyi sanki?
Bi fotoları çekip göndereyim bi bak orjinallerde pek alımlı birşey yok bence. Arka tampona çarpmış esnemeden dolayı üst tarafı çatlamıl çok kötü değil.
17 inç olan modeller var aslında ama corolla da kulkanıldığı gösterilmiyor başka modellerdeler. Biraz merak ettim doğrusu

çatlak çok büyük değilde ufak bi tamirle düzelir bence.
arkadaşlar merhaba ben aldim denedim (bagaj arka tanpon alti ve kapilara ) ön tanpondaki gözüme cok kalin geldi kalitesi süper goruntusu cok güzel sadece yan kapi citalari passatin ki gibi biraz kalin Mercedes in gibi ince zarif olsa dadi güzel olacaktı orjinallerinde güzel oldu
firmanın yaptığı aksesuarlar kaliteli arkadaşlar. kaç aydır kullanıyorum hiç sıkıntı olmadı. düşünürseniz öneriyorum. öyle taksicilerin taktığı dandik hemen eğilip bükülen tipten değil.