0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arabanin masallahi var abi cok sinirli bakiyor
Maşallah farları yurdışındanmı almıştın?
Serhat abi maşallah maşallah araba yanıyor resmen . Rengin çekiciliği bir başka bu renge bitiyorum ben maşallah. Farlarda ben buradayım diyor resmen . Benim ön cam fitilimi değiştirmem gerek fiyatı neydi ?
Benimde fitil bitik. Su damlamaktan çürüdü resmen geçici silikon çektik. Eylülde camı değiştirecem orjinal fitil lazım. Yan sanayi 3 parmak kalınlığında çok kötü duruyor. Buraya resim yükleyemiyorum bu arada.
Ön camı 180 ₺ ya değişmiştim fitili de 190₺. Arka cam fitili de 110₺ di. Fitil camdan daha pahalıydı.
Fitile bak be cam fiyatını geçmiş. Ama mecbur alacağız galiba. Pert araçlardan fitili çıkartıp bizim araçlara takılabilirmi acaba ?
Fiyat olarak çok uçukmuşta yan sanayi estetik olarak kıyısından geçmiyor. 17 yıllık arabanın çıknasında fitil mi kalır. Mehmet çıkma bulursan beni de haberdar et.
Çıkma fitil olmuyor. Benim fitilde bi sorun yoktu ama cam değiştiği için tekrar kullanılamadığından yenisini almak zorunda kaldım. Mesaj Birleştirildi: Haziran 30, 2015, 12:38:54Parklara kristal mavi led, yine kristal mavi gündüz farı aldım. Farlar gündüzleri o kadar parlak yanıyorlar ki herkesin kafasını çevirip bakmasını görmeniz Lazım. Aydınlatma özelliği olmadan bu kadar nasıl parlak olabiliyor anlamadım. Fotoğraflarda çok belli değil parlaklığı gerçi. Akşama resimleri yükleyecem.
Mehmet kardeşim hoşgeldin. Özlettin kendini senin araba olmayınca forum öksüz :-)))) bu ara bende kapı suntasını değiştirdim yağmurdan çürümüştü.
Arkadaşlar konusu açılmışken kapı suntalarını nerden aldınız? Benim ön kapıları değiştirmem gerekiyor.
Yaşar bey,Mobilyacıdan yaptırdım. Kapıyı söktürdüm yarısı nemden çürümüş. Kapıya yapışan kıskaçlar artık çürümeden tutmuyordu.içerdeki suntayı çıkarttım 6mmlik suntayla aynısı yaptı usta. 4 kapı suntası miadını doldurmuş senesi itibariyle. Kalan 3 kapıyı geniş zamanda el atmayı düşünüyorum.Mesaj Birleştirildi: Haziran 30, 2015, 16:23:52@Mehmet Öztürk (7160) zaten üstündekiler naylon ve metal renkli naylonlar nikelanj değil. Üstüne kaplama nikelanj atabilirsin daha güzel olur.boya yaparken fitilleri sökmediler mi? Benim fitilde lastik kalmadı malesef.
Barış hocam benim arabanın suntaları orijinal fabrikanın taktığı arkasında Japon'ca yazılar var. Aracı yıkayınca hoparlörlerin olduğu yerler kontrol ettim alttan su alıyor. Bi kaç gün sonra izne gidecem bi çaresine bakarım artık. 4 tanede amortisör alınacak vaziyet