Gönderen Konu: toyodiy yedek parça kodları ve fiyatları  (Okunma sayısı 12720 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Ynt: toyodiy yedek parça kodları ve fiyatları
« Yanıtla #20 : Aralık 18, 2017, 00:40:18 »
Diğer sitede paylaşılanı burada yıllar öncesinden konuşuluyordu neden diğer foruma ait olsun ki? Toyota forumu burası. O forumda yazarlar çizerler her şeyi herkes konuşur ama burası özelleşmiş alan, herkes Toyota ile ilgili herşeyi burada bulabiliyor. O forumda yazdığı çizdiği şeyleri izinsiz paylaşılamaz diyen kişi zaten çoğu şeyi buradan öğreniyor. Bunu unutmamak lazım.
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 18, 2017, 00:40:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '13
  • 33 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 18, 2017, 08:28:25 »
Kaan bey benim dikkat çekmeye çalıştığım konu şu link tıklarsanız birinci sayfada bu Anıl beyin paylaştığı link var iki yıldır insanların kullanımına sunulmuş.Anıl bey noktasına virgülüne dokunmadan burda paylaşmış ben benim dedimmiki diyor.o arkadaş burdan izinsiz aldıysa forumda paylaşmış ise birinin emeğini hiç etmiş demektir ben sadece buna dikkat çekmeye çalıştım zira iki yıldır bu link ten faydalanıyorum.
2013 corolla advance cvt. 30 binde 7 binden sonra lpg li...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 798 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 23, 2017, 11:07:09 »
Kaan bey benim dikkat çekmeye çalıştığım konu şu link tıklarsanız birinci sayfada bu Anıl beyin paylaştığı link var iki yıldır insanların kullanımına sunulmuş.Anıl bey noktasına virgülüne dokunmadan burda paylaşmış ben benim dedimmiki diyor.o arkadaş burdan izinsiz aldıysa forumda paylaşmış ise birinin emeğini hiç etmiş demektir ben sadece buna dikkat çekmeye çalıştım zira iki yıldır bu link ten faydalanıyorum.
Bu forumda da başka forumlarda da bir çok yazı alıntı paylaşılan haber konuları vs onlara da yaz ozaman üstüne git onu yazana şikayet et. Bu arada @Kaan Kara (29002) donanım haberdeki şahısta kendini çok bilgili sanıyor ki herhalde burnu havada  beni şikayet edendende diğerlerinden de ne beklenir ki başka :)
https://i.hizliresim.com/rJlNQ1.png