0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugun beni bir numara aradı açtım fakat konuşan olmadı sonra ben geri aradım ve toyota merkez çıktı. Sordum aradınız ama ses vermediniz dedim reklam ve kampanyalar için aranmış olabilir dediler ardından bu direksiyon kutusundaki gevşek somun olayı varmış dedim kontrol edelim dediler evet sizin aracında ücretsiz kontrole gitmesi gerekiyor dediler. Yani ben şu forumu takip etmesem bilgim olmasa tamam reklammış diyip geçicem ve servise gitmem gerektiğini bilmeyecektim. Onlarda biz aradık görevimizi yaptık diyeceklerdi belkide günahlarını almayayımda. Bayinizi arayıp randevu alın ücretsiz bir kontrol yapılacak dediler. Aradım randevuyu aldım sordum nedir bu diye sadece bi kaç somun kontrol edilcek gevşekmi diye bakıcaz dediler herhangi bir problem yok gönül rahatlığıyla binebilirsiniz arabanıza dediler.
Tekin bey,benide bugün aradılar aynı sorundan dolayı sizin olayınız bitti mi ? nedir son durum.?
Şenol bey babam gitmiş kontrole yarım saat falan sürmüş bir kaç somun kontrol edilmiş o kadar bi problem yoktu zaten çok şükür. Zırıltılardan bahsetmişsiniz o kötü yolda gelen zırıltılar tahminimce plastik aksamdan dolayı bizim arabada da var sordum göğsü falan açarız sökeriz falan dediler istemedim kıyamadım zaten sadece bozuk yolda geliyor ve çok minik.
Teşekkürler.yarında ben göstericem bakalım ne olacak.
bu arada benim lastik basınç ikazı tekrar yanmaya başladı arkadaşlar. Dün öğleden sonra sönmüştü. Bugün lastikleri tekrar kontrol ettirecem umarım bir sıkıntı çıkmaz
Önemli birşey olduğunu sanmıyorum gelişmeleri aktarırsanız sevinirim. Birde göğüs veye direksiyon göbeğinden gelen (bozuk yolda) minik cızırtıları birde siz sorabilirmisiniz bakalım ne diyecekler.
Herhangi bir sorunla karşılaşılmadı bende de.Fakat iş emri evrağına ''Direksiyon somun kampanyası yapılacak'' diye yazdılar o garibime gitti.Bu sorunu kampanya diye insanlara pembe bir durum gibi lanse etmeleri kafa kurcalayıcı.
Selam arkadaşlar, bu sabah sert asfaltta fark ettim gene. Benim direksiyon kutusundan da aynen ön konsoldan gelen ses tarzı cızırtı geliyor. Bu sesin( cızırtı veya çır çır tarzı) direksiyon kısmından gelmesi şu bahsettiğiniz direksiyon hatası ile bir ilgisi var mı? Yoksa plastiklerden gelen bir ses mi acaba?Mesaj Birleştirildi: Şubat 12, 2014, 06:36:32Benim bahsettiğim ses, direksiyonu çevirirken gelmiyor arkadaşlar. Sıcak asfaltta bir şey yok. Sadece sert asfalt ve bozuk yolda geliyor.