Gönderen Konu: 2000 Corolla VVT-i Far içi park lambası LED uygulaması  (Okunma sayısı 4353 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
Ynt: 2000 Corolla VVT-i Far içi park lambası LED uygulaması
« Yanıtla #20 : Ocak 31, 2014, 16:52:15 »
canlı gözle görmediğim halde gözleri alıyor farlara bakınca, karşı tarafı tehlikeye atacak her türlü modifiye ye karşıyım.

Yapmayın, 3 tane 5050 ledin aldığı  gözden  ne  olur. Kaldı ki bunlar park ampülü, gece  zaten farlar  yanacak bu ledlerin etkisi  denizde  damla  kalacak.  Ayarsız  çakma xenonlarda  size  kesinlikle  katılıyorum  o ayrı.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 31, 2014, 16:52:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Herşeyin Bir Vakti Var...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '00
  • 4 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 02, 2014, 04:43:02 »
Çıkıyor abi hatta seninkide çıkar fakat orjinal farların çıkartılması ciddi zor ısıtmak gerekiyo baya uğraştırıyor zor biraz.

Valla fotoğraftan dolayı çok parlak olduğu kesin ama ben emin olamadım yaniçok aşırı gibi geldi bana yinede herşeye rağmen ellerinize sağlık ortada emek var :) Ayrıca farları açmışken keşke mercek taksaydınız :)

Teşekkürler...farları açmadım şiş yardımı ile ledleri yerleştirdim. ufak çaplı Bi-xenon uygulaması yapacağım ama yaz'ın gelmesini bekliyorum

Mesaj Birleştirildi: Şubat 02, 2014, 04:46:12
canlı gözle görmediğim halde gözleri alıyor farlara bakınca, karşı tarafı tehlikeye atacak her türlü modifiye ye karşıyım.

Karşı tarafı tehlikeye atacak bir durum yok. bende orijinallikten yanayım ama bazı şeylerde sınırı geçebiliyorsunuz güzel durunca

Mesaj Birleştirildi: Şubat 02, 2014, 04:50:51
Elinize sağlık bende 38 ledli T10 ledleri yurt dışından aldım ve park ampülleri ile değiştirdim bayagı güzel bir aydınlatma elde ettim.İç üstten aydınlatmayı yansıma olarak yaptığından gözde almıyor. :)

Teşekkürler... sizin araçta gayet güzel olmuş. aynen size katılıyorum iç üstten olduğu için göz almıyor ve harika görünüyor :)
2000 Corolla 1.4 Terra Special