Aküden mi elektrik almakta doğrudan Sedat Bey? Öyle ise ne kadar akım çekiyor?
24 saat kayıt loop şeklinde muhtemelen, yüksek kaliteli çekimde yüksek kapasiteli hafıza kartını karşılıyordur diye düşünüyorum.
Gece çekimi vs. nasıl?
Merhabalar. Bende mai 70 pro kullanıyodum çakmaklık çıkışıyla. Şimdi aracı sattım, çakmaklık olayına bulaşmadan bir bağlantı yapmaya çalışcam. Görüntü kalitesi harika diyemem ama bence iş görcek bir cihaz. Wifi ile bağlanıp videoları telefonunuza indirebiliyorsunuz. İndirirken kalite de seçebiliyorsunuz. 1, 2 veya 3er dakikalık kayıt seçenekleri mevcut. Bilmeyen arkadaşlar göz atar hem diye yazmak istedim
Aküden mi elektrik almakta doğrudan Sedat Bey? Öyle ise ne kadar akım çekiyor?
24 saat kayıt loop şeklinde muhtemelen, yüksek kaliteli çekimde yüksek kapasiteli hafıza kartını karşılıyordur diye düşünüyorum.
Gece çekimi vs. nasıl?
2 modu var bir kontak açık iki kontak kapalı zaten bağlantısı da o şekilde araç kapalı iken sigorta kutusundan (akü yani) besleniyor belli bir voltaj altına düşerse akü akımı kesiyor, 24 saat loop şeklinde kayıt var, darbe sensörü hassas, tüm detayları telefon üzerinden ayarlıyorsunuz çünkü wifi bağlantısı var, üzerinde sdcard yuvası mevcut elimde 10gb bir sdcard vardı onu taktım yeterli şimdilik bana, telefon ile bağlanıp canlı yayın izleme ve telefona resim ve video atma da var, araç park halinde iken eve yakın ise yolu izleyebiliyorum wifi mesafesi de fena değil, gece çekimi de güzel hareket halinde iken diğer araçların plakaları net okunuyor bazı cihazlarda titreşim yada hareket halinde bulanık çıkar bunda yok, kısaca şimdilik memnunun, bu modelin arka kamera opsiyonu da mevcut ama almadım, bir diğer aparatı ise sadece kontak açık iken çalışır şekilde yani 24 saat değil onda kablolamada yok, direk dikiz aynası üzerindeki yerinde radar ünitesine ara kablo aparatı ile bağlanıyor, sökme takma max. 5 dk. çok kullanışlı, linkteki yerde ucuzdu aldığımda çok daha yüksek fiyatla satan mağazalar mevcut takip etmek ve öyle almak mantıklı, 145 ile 325tl arasında gümrüğü var ama direk satıcı bu tutarı kestiği için takılmadan geliyor, 8 günde elime ulaştı, aliexpress türkiye de aras ile anlaşmalı dağıtımı o yapıyor tüm ürünler için ptt yi getirdi mi nereye teslim etti gibi sıkıntı ile beklemeye gerek yok
İstanbul Avrupa Yakası araç içi kamera montajı yapan varmı? Viafo A 129 Duo kamera montajı yaptırdım. 95 Amper Varta Start STop aküyü bitirdiği için söktün herhalde montajda sıkıntı var. Yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim.
Mesaj Birleştirildi: 09 Haz, 2022 13:39
Aracımda Viafo A 129 Duo kamera var aküyü bitirdiği için sökmek zorunda kaldım.Aki Varta 9e Amper Start Stop akü aküde sorun yok. İstanbul avrapa yakasında araç içi kamera montajı yapan yer varmi ?
Yaklaşık 6 aydır Viofo A129 Pro Duo kullanıyorum. Ön + arka kamera. Viofo HK3 kit ile de direk sigorta kutusuna bağladım. Montajı aracıma kendim yaptım, gerçekten zor değil. Çok memnunum. Kontak açıkken sürekli kayıt modunda, aracı kapattığınız zaman otomatik olarak park moduna geçiyor. Akü 11.8 Voltun altına düşerse gücü otomatik kesiyor.
Sigorta kutusuna bağlantı yapılacaksa kesinlikle sigorta çoklayıcı aparat kullanılması. Direkt bağlantı sıkıntı yaratabilir.
Yaklaşık 6 aydır Viofo A129 Pro Duo kullanıyorum. Ön + arka kamera. Viofo HK3 kit ile de direk sigorta kutusuna bağladım. Montajı aracıma kendim yaptım, gerçekten zor değil. Çok memnunum. Kontak açıkken sürekli kayıt modunda, aracı kapattığınız zaman otomatik olarak park moduna geçiyor. Akü 11.8 Voltun altına düşerse gücü otomatik kesiyor.
Sigorta kutusuna bağlantı yapılacaksa kesinlikle sigorta çoklayıcı aparat kullanılması. Direkt bağlantı sıkıntı yaratabilir.
Hayirli olsun.. yanliz dikkat edin. 11.8 v her zaman tutmayabiliyor..
70mai pro ses kaydetmemeye başladı. Bu sorunu yaşayan var mı? Ses Ayar kısmı da kayboldu menüde
70mai pro ses kaydetmemeye başladı. Bu sorunu yaşayan var mı? Ses Ayar kısmı da kayboldu menüde
Yazilim guncelleyin.. düzelebilir belki..
Yazilim guncelleyin.. düzelebilir belki..
Güncelledim ama düzelmedi
Araç içi kamera için araçtaki akü harici başka bir küçük akü takılabilir mi ? Şarj dinamosundan şarj edilir mi ? Kamera aracın aküsünü bitirim mi ?
Sorunu çözdüm arkadaşlar. Sd kartı fat32 formatında 32kb olarak tekrar biçimlendirdim. Ses kaydetmeye tekrar başladı
Sorunu çözdüm arkadaşlar. Sd kartı fat32 formatında 32kb olarak tekrar biçimlendirdim. Ses kaydetmeye tekrar başladı
Evet hep fat32 kullaniliyor ama kart kendi kendine nasil sifirlandi ki? Sifirlansa kayit ta etmez..
Evet hep fat32 kullaniliyor ama kart kendi kendine nasil sifirlandi ki? Sifirlansa kayit ta etmez..
Bilmem. Video alıp ses almıyordu
Araç içi kamera için araçtaki akü harici başka bir küçük akü takılabilir mi ? Şarj dinamosundan şarj edilir mi ? Kamera aracın aküsünü bitirim mi ?
Gerek yok öyle bir işleme,yapılır ama astarı yüzünden pahalıya gelir,kaliteli bir cihaz kullanırsanız akü şarj koruması olduğu için akünün bitmesine izin vermez.