Cemal Bey Merhaba,
Aracınıza taktığınız kamera resimlerini gördüm, benzer bir sistemi ben de satın almak istiyorum. Bu nedenle birkaç sorum olacak, cevaplarsanız sevinirim:
Kameranın görüntü kalitesinden memnun musunuz?
İki kameranın da kurulumunu kendiniz mi yaptınız?
Kameralar enerjiyi direkt olarak akü bağlantısı ile mi alıyorlar yoksa çakmak bağlantısına takılı mı duruyor sürekli?
Yapılan kayıt sadece sd card kapasitesine mi bağlıdır?
Kameralar park halindeyken kayıt yapıyor mu?
Daha sonra kaydı izlemek için ne yapmak gerekiyor?
Sorularımı cevaplayabilirseniz çok sevinirim, teşekkür ederim.
Orçun bey merhaba geç cevap için özür dilerim yazınızı atlamışım.
1:kamera görüntüsünden memnunum,şu anda aynı chip seti kullanan ve fiyatı daha uygun olan GW1 netlikte bir tık daha önde
2: ben çakmaklıktan aldım çakmaklıkta kontaga baglı oldugundan kontagı açınca devreye giriyor.siz eger devamlı açık kalsın distiyorsanız aküdende enerji alabilirsiniz
3:benim kullandıgım 32 gb karta kayıt yapıyor.çözünürlük kayıt süresini etkiliyor 1920*1080p seçersiniz sd karta 4.5 ila 5saat arası kayıt yapar.
4: park halindeyken kayıt yapar.(ben hiç denemedim) ayarlarından seçmelisiniz harekete duyarlı
5:yaptıgınız kaydı cihazın kendi ekranından veya sd kartı bilgisayara takıp izleyebilirsiniz
2 adet gt1w sıparısı verdım.cıkmıs gelıyorlar.gorunty kalıtesı olarak ıbsallah ıyıdır.Grlsın goruslerımı yazarım.Suankı x3000 gps uyuz edıyor.10 15 dk sonra buluyor.oda gıdecegım yere varmıs oluyorum
2 adet gt1w sıparısı verdım.cıkmıs gelıyorlar.gorunty kalıtesı olarak ıbsallah ıyıdır.Grlsın goruslerımı yazarım.Suankı x3000 gps uyuz edıyor.10 15 dk sonra buluyor.oda gıdecegım yere varmıs oluyorum
Hadi bakalım sonuçları bekliyoruz. Tavsiye edersen biz de alırız belki
G1W çekimi burda var içinizin rahat etmesi için indirip seyredebilirsiniz netligi bence süper.Maddi imkanlar elversin bir tane arkaya bende alacagım
https://www.dropbox.com/s/n1kv3qveqh30z6j/G1W.rar
Görüntüyü ilk izledigimde tır şöförünün erken sollamaya çıktıgını zannedip şöföre kızmıştım daha sonra kayıtı dikkatli izleyince tırın önündeki aracın sag taraftaki yola girdigini ve tır şöförününde aynaya bakıp sinyalini vererek sol şeride geçtigini gördüm o andada minibüs makas atıp tırı sollamaya kalktı tır şöförü allahtan farkettide saga kaçtı sag tarafı boş olmasa düşünmek bile istemiyorum.minibüstekilerde kabahatli oldukları halde tırı geçtikten sonra şöföre el kol hareketi yaptılar. tabakhaneye b.... mu yetiştiriyorsun kardeşim.
Tehlikeli makas
cavit hocam bu g1w veler kaç çeşit g1wb si g1wc si g1wh si var
birde g1w mi gt1w mi?
çok karıştı
cavit hocam bu g1w veler kaç çeşit g1wb si g1wc si g1wh si var
birde g1w mi gt1w mi?
çok karıştı
Kullandıkları pile göre sınıflandırmışlar kiminde normal pil var kiminde kapasitör şu an en revaçta olan fp ürünü g1w li-po pil kullanıyor(g1wh alan kişiler ses problemi oldugunu söylüyorlar)
abi öncelikle üşenmeden herkesin sorusuna tek tek itina ile cevap yazdığını için kendi adıma teşekkür ederim.
gps olması şartmı abi, olmazsa hız bilgisini kayıtlarda göremiyor muyuz?
abi öncelikle üşenmeden herkesin sorusuna tek tek itina ile cevap yazdığını için kendi adıma teşekkür ederim.
gps olması şartmı abi, olmazsa hız bilgisini kayıtlarda göremiyor muyuz?
Rica ederim ne demek.
Gps olmazsa hız bilgilerini görüntüde göremezsin.kutu içinde gelen programda kayıtları izlediginde maps üzerinden seyrettigin güzergahınıda görebiliyorsun.gps olmasının güzelliği herhangi bir olaya karıştığında (allah göstermesin)kayıtlardan hızını beyan edebilmen.mesela şehir içinde bir yayaya çarptın ve sen yavaş giittiğin halde hızlı gelip bana çarptı diye ifade verdi ve dava açtı elindeki görüntü kayıtlarıyla suçsuzlugunu kanıtlayabilirsin.Altta programın resmini ekledim
fiyat ve link alabilirmiyiz hocam
Türkiyede GW1 satan bir site var fiyatıda yurt dışından alıpta 1 ay bekleyemem diyenler için çok iyi.Yanlız chipseti orjinal novatek 96650 ise alınabilir zira sahte olanları çinde çok var buda onlardan olabilir.
http://www.ucuzexpress.com/g1w-hd-arac-ici-kamera
Cavıt bey g1w 32 dolara da var 50 dolarada.Bunların dedıgınız gıbı chıp lerı novatek degıldır.50 dolarlık bır urunu bu kadar kar marjıyla satmazlar.Cunku gold da 50 dolara aldıgımız kamerayı 270 tl ye satıyor.Neyse kameralar ıstanbulda torbaya eklenmıs.Bır kac gune elıme gecer.Sızde gps kac dk buluyor.Bu gelenlerı ısteyen arkadaslarım vardı onlara verecem.Begenırsem 2 tane daha sıparıs ederım:)
Evet eger dediğim gibi chipi doğruysa alınabilir fakat ilk nesil novatek chipse uzak durmak lazım.Benim gps ön cama monte uyduya kitlenmesi bir dakika civarı sürüyor
Benım kıde sag dıregın ustunde on cama monte.Ama baglanması 5-10 dk arası.Yerınden dolayımı bu kadar uzun suruyor ...g1w adı altında alıbaba da bır surun urun var.32 dolardan baslayıp 50 dolar arası degısıyor.Chıplerı kameraları uretıcılerı farklı.ayrıca arka kamerası ve gps modullu olan 107 dolar olan urunler de var.Aracta kamera olmayınca bırsey eksık gıbı hıssedıyorum.Hayırlısı bakalım
Uyduya bağlanması o kadar uzun sürmemesi lazım ters çeviripde deneyin (araba içine bakan kısım dışa baksın)yukarıda bir dakika dedim ama üç dört gün kullanmazsam bağlanması iki üç dakikayı gün içindede kapatıp açarsam hemen bağlantıyı kuruyor.
örnek olsun resimleri ekledim yur dışından getirttiğim gece görüşlü araç içi kamera hd.dir seste kaydediyor

vantuzu ile bereber geldi ama vantuzu takınca çok aşagı geldi görüşü kapattı bence sıçan kuyruğu ile aynaya bagladım
aynanın arkasındaki tırtırlı kısma vantuz yapışmıyor böyle daha iyi oldu

buda çekimleri

Gökhan bey kayıpsız gece ve gündüz çekimlerini upload edermisiniz.modeli nedir hangi siteden aldınız ne kadara maloldu bilgi verirseniz alacak arkadaşlarada yardımcı olmuş olursunuz
Yeşil otobüsün plakası okunuyor mu peki ?