0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cemal Bey Merhaba,Aracınıza taktığınız kamera resimlerini gördüm, benzer bir sistemi ben de satın almak istiyorum. Bu nedenle birkaç sorum olacak, cevaplarsanız sevinirim:Kameranın görüntü kalitesinden memnun musunuz?İki kameranın da kurulumunu kendiniz mi yaptınız?Kameralar enerjiyi direkt olarak akü bağlantısı ile mi alıyorlar yoksa çakmak bağlantısına takılı mı duruyor sürekli?Yapılan kayıt sadece sd card kapasitesine mi bağlıdır?Kameralar park halindeyken kayıt yapıyor mu?Daha sonra kaydı izlemek için ne yapmak gerekiyor?Sorularımı cevaplayabilirseniz çok sevinirim, teşekkür ederim.
2 adet gt1w sıparısı verdım.cıkmıs gelıyorlar.gorunty kalıtesı olarak ıbsallah ıyıdır.Grlsın goruslerımı yazarım.Suankı x3000 gps uyuz edıyor.10 15 dk sonra buluyor.oda gıdecegım yere varmıs oluyorum
cavit hocam bu g1w veler kaç çeşit g1wb si g1wc si g1wh si var birde g1w mi gt1w mi?çok karıştı
abi senin aldığın http://www.foxoffer.com/shadow-gt680w-full-hd-1080p-car-dash-camcorder-black-p-651.html#.U56V2Pl_tjX bu üründe 2 ci kamera takma (bagaj) şansı varmı ? var ise hangi ürünü tavsiye edersin.
abi öncelikle üşenmeden herkesin sorusuna tek tek itina ile cevap yazdığını için kendi adıma teşekkür ederim.gps olması şartmı abi, olmazsa hız bilgisini kayıtlarda göremiyor muyuz?