0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sunroof yok malesef
gunduz farlari zaten far gurubunun icindeilk sayfadaki spoiler da servislerde bar 570tl civarinda idi , cumartesi gordum
Onlarda gündüz farı iki şekilde, bi farın içinde olan var bide sis farının üstünde var.ama neye göre değişiklik gösteriyor bilmiyorum.
Farın içinde olan standart, sis farının içindeki aksesuar olarak geçiyordur. Farların üstündeki ve sis farına entegre olan aynı anda çalışır mantiken ve çok güzel görüntü ortaya çıkar. Ebayda da farın içine entegre olanlar yoksa bile yakında satışa çıkar bizim burda da görebiliriz aynı uyumu
Hangi Spoiler,hangi serviste? Türkiyede mi bu? Onlarda gündüz farı iki şekilde, bi farın içinde olan var bide sis farının üstünde var.ama neye göre değişiklik gösteriyor bilmiyorum.
Abi test videosunu izlerken gördüm sunroofu. 08:37 Dk. görebilirsin www.youtube.com/watch?v=oMop8DluC2g
Arkadaşlar suudi arabistandaki corollalarda mercekli led farlı modeller var. oradan far getirtebilirmiyiz?maliyet çok önemli değil. (birde otomatik far ayar gerekecek galiba.)
arkadaşlar büyük ihtimalle mercek farlar adapazarı fabrikada var araçlar tr den gidiyor başka ülkelereServisleri arayıp sormak lazım mercek farları