Gönderen Konu: Arabama vurup kaçtılar.  (Okunma sayısı 3922 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
Ynt: Arabama vurup kaçtılar.
« Yanıtla #20 : Ocak 20, 2014, 09:22:15 »
Çok geçmiş olsun .

abi insanın komşusu da bunu yaparsa başkası ne yapmaz bende bunu anlamıyorum
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 20, 2014, 09:22:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İskender ERSÖZ
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '12
  • 49 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 20, 2014, 10:50:20 »
Volkan bey olaya Polisi karıştırmak istemedim.Söyledikleriniz doğru önce rapor tutalım dedik sonra ondan da vazgeçtim.Malumlarınız olduğu üzere artık büyük kazalar dışında kaskoyu bozuncada zarar ediyorsunuz.Siz yaptrın biz ücretini veririz dediler.Bende bakalım dedim.Bu gün arabayı Ankara Şaşmazdaki ustama götürdüm.Orayı görüncede halime şükrettim.Cumartesi pazar ne kadar kaza yapan araba varsa gelmiş.Allah kimseye vermesin dedim.Resmen sıra var, arabaya baktı eskisi gibi yaparız canınızı sıkmayın dedi.Yarın halledecekler, parayı tazmin etme işine gelince de kimseden kapısına kadar gidipte para yı isteyecek bir yapım malesef yok.Zaten çok büyük meblağ tutmayacak her şey olacağına varır diye düşünüyorum.Bu arada konu ile alakalı olan tüm forumdaki  arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 20, 2014, 14:54:15 »
Volkan bey olaya Polisi karıştırmak istemedim.Söyledikleriniz doğru önce rapor tutalım dedik sonra ondan da vazgeçtim.Malumlarınız olduğu üzere artık büyük kazalar dışında kaskoyu bozuncada zarar ediyorsunuz.Siz yaptrın biz ücretini veririz dediler.Bende bakalım dedim.Bu gün arabayı Ankara Şaşmazdaki ustama götürdüm.Orayı görüncede halime şükrettim.Cumartesi pazar ne kadar kaza yapan araba varsa gelmiş.Allah kimseye vermesin dedim.Resmen sıra var, arabaya baktı eskisi gibi yaparız canınızı sıkmayın dedi.Yarın halledecekler, parayı tazmin etme işine gelince de kimseden kapısına kadar gidipte para yı isteyecek bir yapım malesef yok.Zaten çok büyük meblağ tutmayacak her şey olacağına varır diye düşünüyorum.Bu arada konu ile alakalı olan tüm forumdaki  arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim.

Geçen günlerde geri geri gelirken dikkatsizliğim sonucu eski kasa doblonun ön plakalığını kırmıştım . Adam koşarak aracının başına geldi ne yaptın sen arabayı mahvettin ya dedi (sadece plakalık kırıldı ve plaka ezildi ) Baktım adam paragöz malı kıymetli adama 3 plakalık parası verdim öyle anlaşmıştık . Böyle insanlarda var. Benim başıma gelse inanın para isteyemem adamdan benimde yapım öyle :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 20, 2014, 15:00:02 »
Geçmiş olsun. Böyle garip insanlar var işte. Sanki siz bedavaya almışsınız arabayı. Gün gelir aynısı onların başına gelir.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İskender ERSÖZ
« Yanıtla #24 : Ocak 20, 2014, 15:02:51 »
Aytaç bey çok doğru söylemişsiniz bu gün bana yarın ona, bu işler hep böyledir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '01
« Yanıtla #25 : Ocak 20, 2014, 15:14:01 »
gecmis olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Çotanak
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 161000
  • Model Yılı: '06
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ocak 20, 2014, 15:23:18 »
Geçmiş Olsun. Keşke Kaçtıklarında plakalarını alıp polisi arasaydın. Neyse sıkma canı. İnsanın morali bozuluyor ama bununla geçmiş olsun
Ey güzel memleketim GİRESUN! Özledim yaylalarını,fındığını,sahilini ve denizini. Olmuyor böyle yazdan yaza. 16 yıl geçti aradan doymayalı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ocak 20, 2014, 15:43:54 »
Bununla geçmiş olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 53 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ocak 21, 2014, 00:56:08 »
anladım tabi bu bakış açısıda var
o zaman ne diyelim birisinin gözü deymiş böyle ufak bi şekilde halletmişsiniz.
allah daha büyük belalardan korusun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • o bir avensis...
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ocak 24, 2014, 10:45:20 »
al bende de var aynısı...kaza bu olur ama bi numaranı bırak bir özür dile be adam...polisi karıştırmayın bencede ben daha önce denedim bulamıyorlar  uğraşır durursunuz üstüne birde...bizim toplumumuzun malesef ahlak anlayışı kötü

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İskender ERSÖZ
« Yanıtla #30 : Ocak 24, 2014, 11:10:33 »
Çağlar bey, sizede çok geçmiş olsun.Ama malesef yapacak bir şey yok.Arabama zarar veren  benim apartmanda oturan birisi.Olay ilk olduğunda vurup gitti.Gecenin saat 4'ü idi rapor felan tutmadım.Siz halledin vereceğiz dediler.Onların verecekleri eksik olsun.Zaten gelende olmadı.Hasar büyük olsaydı onların burunlarından getirmesini de bilirdim.Bir şeyde talep etmedim.Lanet olsun dedim geçtim.Arabayı yaptırdım eskisi gibi oldu diyebilirim usta sağolsun çok uğraştı.Saygılarımla....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • o bir avensis...
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ocak 24, 2014, 11:25:58 »
sağolun sizinki geçmiş gibi:) bende haftasonu autokinge götüreceğim bakalım ne diyecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İskender ERSÖZ
« Yanıtla #32 : Ocak 24, 2014, 13:22:15 »
Ankara'da olsaydınız veya Ankara'ya işim düşerse derseniz.Size benim ustamı önerirdim.Abartmıyorum ama 1 numara diyebilirim.Allah öyle bir yetenek vermiş.Autoking boyamayı çok sever aman dikkat edin.